6 βιβλία που θα σου προσφέρουν ισορροπία

Τα βιβλία είναι η τροφή της ψυχής. Εκπαιδεύουν, ψυχαγωγούν και "ανοίγουν" το μυαλό. Ανάλογα με το τι επιλέγεις να διαβάσεις, αντίστοιχα εξελίσσεις και μια σου ικανότητα. Υπάρχουν λοιπόν και βιβλία που θα σου προσφέρουν και ισορροπία! Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι σε βοηθούν να βρεις τον εαυτό σου και να τα πηγαίνεις καλά με αυτόν. Να μπορείς να έρχεσαι σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή και να κατανοείς την ψυχολογία σου και εσένα λίγο καλύτερα κάθε μέρα. Θα βρεις παρακάτω, λοιπόν, τέτοιου είδους βιβλία που θα σου προσφέρουν ψυχική ισορροπία.

Θετική Σκέψη-Vera Peiffer

Όλοι οι άνθρωποι τείνουμε στα δύσκολα να βγάζουμε όλη την αρνητικότητα και την απαισιοδοξία μας. Είναι φυσιολογικό, μιας και μέσα μας έχουμε τόσο θετικά όσο και αρνητικά συναισθήματα. Το βιβλίο της Vera Peiffer, θα σου μάθει πώς να σκέφτεσαι θετικά και με αισιοδοξία.

Πες αντίο στις αρνητικές σκέψεις και ζήσε τη ζωή σου κοιτώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Σκέψου μόνο πόσο θα σε βοηθήσει να χειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις-με περισσότερο έλεγχο και αυτοπεποίθηση. 

Άλλαξε ερωτήσεις, άλλαξε ζωή-Marilee Adams

Έχεις σκεφτεί πως οι ερωτήσεις που κάνεις τόσο στον εαυτό σου, όσο και στον κόσμο γύρω σου, πώς επηρεάζουν τη σχέση σου με τους άλλους, αλλά και την προσωπικότητά σου; Μήπως κάνεις τόσο καιρό τις λάθος ερωτήσεις και για αυτό νιώθεις κάπως χαμένη;

Άλλαξε ερωτήσεις και ζωή. Το συγκεκριμένο βιβλίο θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! 

Άκουσε το σώμα σου, τον καλύτερο σου φίλο-Lise Bourbeau

Το υποσυνείδητό σου είναι ο μεγαλύτερός σου "εχθρός". Είναι εκείνο που θα εμποδίσει από το να τολμήσεις κάτι που θέλεις αλλά φοβάσαι. Είναι, επίσης και εκείνο που θα εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες- καλές αλλά και κακές.

Μάθε πως μπορείς να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου και πάρε τη ζωή στα χέρια σου! Μοναδικό βιβλίο που θα σου χαρίσει συμβουλές για μια ζωή καλύτερης επαφής με εσένα. 

Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου-Νικόλας Σμυρνάκης

Best Seller και όχι άδικα το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη, μιας και μέσα σε λίγες σελίδες καταφέρνει να σου υπενθυμίσει πόση δύναμη έχεις μέσα σου. Σου μαθαίνει πώς να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου.

Σου δείχνει το δρόμο για να βρεις τον ηγέτη που κρύβεις μέσα σου. Τελικά όντως η επιτυχία βρίσκεται εκεί, δίπλα στο κομοδίνο σου. Άπλωσε το χέρι και διάβασε τις σελίδες αυτού του βιβλίου! 

Καλημέρα Χαρά, Agapi Stassinopoulos

Ένα ακόμα best seller βρίσκεται στη λίστα μας και έρχεται δια χειρός Agapi Stassinopoulos. 52 εβδομάδες, 52 διαλογισμοί και πρακτικές για γαλήνια και ευτυχισμένη ζωή μας υπόσχεται και πίστεψέ μας, τα καταφέρνει!

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης που τελικά θα σε γεμίσει γαλήνη, ενεργητικότητα, ευτυχία και θα σε οδηγήσει στο νόημα της ζωής. Το νόημα της ζωής που ψάχνεις εσύ και μέσα από αυτό κερδίζεις ψυχική γαλήνη. Απίθανο βιβλίο και μοναδικό ταξίδι! 

Μαθήματα Ζωής, Elizabeth Kubler Ross -David Kessler

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο που σε κάνει να εκτιμάς τη ζωή μέσα από τις περιγραφές της Elizabeth Kubler Ross και του David Kessler. Το βιβλίο σου δίνει δύναμη για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή ακόμα και με τις αναποδιές της.

Η ίδια η Ross γράφει το βιβλίο, ενώ έχει υποστεί εγκεφαλικό. Πιστεύει ότι η ζωή έχει μαθήματα να μας δώσει- όμορφα και άσχημα- και πως ο καθένας μας θα πρέπει να πάρει το χρόνο του να τα ζήσει.

Λέει χαρακτηριστικά ότι τα καλύτερα μαθήματα τα πήρε δουλεύοντας με ανθρώπους που ήταν στα τελευταία στάδια της ζωής τους. Το βιβλίο θα σε συνεπάρει και δε θα θες να τελειώσει! 

Πηγή: www.ediva.gr