Μοντέρνες ιδέες για καθημερινό street look το χειμώνα

Το καθημερινό ντύσιμο είναι αυτό που μπορεί να καθορίσει το προσωπικό μας γούστο. Θα σου δείξουμε μοντέρνες ιδέες για καθημερινό street look, από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό στυλ. 

Street look με sneakers









Μία επιλογή που μαρτυράει νεανική χροιά και εκκεντρικό στυλ. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι, αφού μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια με δερμάτινο παντελόνι καθώς και με τζιν. Ακόμη μπορείς να συνδυάσεις μακριά φορέματα είτε πλεκτά είτε μάλλινα και να ξεχωρίσεις για τις στυλιστικές σου επιλογές. Ό,τι και αν επιλέξεις, τα sneakers πλέον φοριούνται με όλα τα είδη των ρούχων και αναδεικνύουν με τη ζωντάνια τους κάθε ντύσιμο. 

Street look με μποτάκια









Διαχρονική επιλογή που κινείται σε safe μονοπάτια είναι τα μποτάκια συνδυασμένα με το αγαπημένο σου παλτό ή jacket. Μπορείς να πρωτοτυπήσεις επιλέγοντας πιο τολμηρούς χρωματισμούς και σχήματα και να πρωτοστατήσεις με τις εντυπωσιακές επιλογές σου. Ακόμη, ξεχώρισε επιλέγοντας ζωντανά χρώματα στο παλτό σου, με ένα πιο nude μποτάκι και θα κλέψεις τις εντυπώσεις με την κομψότητα που θα αποπνέεις. Οι street look επιλογές που είδαμε μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν από όλες τις γυναίκες με μικρές ή καθόλου μετατροπές. Επίλεξε τα ρούχα που αγαπάς και συνδύασε τα με μακριά πανωφόρια ή oversized πουλόβερ μαζί με sneakers ή μποτάκια και κάνε τη διαφορά.

Πηγή: www.ediva.gr