6 χρωματικοί συνδυασμοί για μοναδικές εμφανίσεις

Κάθε χρόνο βλέπουμε και διαφορετικούς "κανόνες" όσον φορά τη μόδα. Κάποτε μας έλεγαν ότι το λευκό δεν είναι το κατάλληλο χρώμα για όσες ήθελαν ένα κομψό outfit για τη δουλειά και ότι δε θα πρέπει να φοράμε μαζί χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Τα χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις όμως σε ένα street style ντύσιμο αλλάζουν μόνο προς το καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ακόμη πιο εντυπωσιακούς και τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων εκεί έξω στα γυναικεία ρούχα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να μην χάσεις το στυλ σου ακόμη και τις φορές που βγαίνεις για ψώνια;

Μαύρο και μπλε

Αυτός ο κλασικός συνδυασμός είναι άκρως εντυπωσιακός τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το χειμώνα. Επιπλέον σου δίνει τη δυνατότητα να σπάσεις το total black look σου, παραμένοντας όμως σε μια σκουρή απόχρωση. Αν τώρα δεν επιλέξεις κανένα από αυτά τα δύο χρώματα για το παντελόνι σου, μπορείς κάλλιστα να φορέσεις ένα αρκετά ανοιχτόχρωμο ξεβαμμένο jean. 

Κόκκινο και πράσινο

Αν δεν είσαι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου συνδυασμού στα ρούχα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα αυτά σε διάφορα patters ή αξεσουάρ, ακόμη κι αν είναι μεταλλικά. 

Μαύρο και καφέ

Πολλοί λένε ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το καφέ και δε θα έπρεπε να το φοράμε στα ρούχα μας. Παρ'όλα αυτά, αν τα συνδυάσεις σωστά μπορείς να έχεις μία άκρως εκθαμβωτική εμφάνιση. Διάλεξε ένα κάμελ ή nude καφέ χρώμα το οποίο θα ξεχωρίζει μέσα στο μαύρο. 

Μωβ και κίτρινο

Αυτά τα δύο χρώματα μαζί μπορούν να σε κάνουν να έχεις μια δυναμική και άκρως θηλυκή εμφάνιση, η οποία θα ξεχωρίζει σίγουρα και θα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο δρόμο. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στα ρούχα σου ή ακόμη και στα παπούτσια και αξεσουάρ σου.

Μπλε και πορτοκαλί

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός μας θυμίζει πάρα πολύ το φθινόπωρο. Μπορείς όμως άνετα να το χρησιμοποιήσεις και το χειμώνα για μερικές ξεχωριστές εμφανίσεις. Είναι πάρα πολύ εύκολος ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων. Διάλεξε ένα μπλε παλτό ή ακόμη και ένα κάρο πουκάμισο και συνδύασέ το ένα πορτοκαλί παντελόνι. 

Καφέ και κίτρινο

Ακόμη ένας κλασικός, αλλά πάρα πολύ όμορφος συνδυασμός είναι αυτός του καφέ με το κίτρινο χρώμα. Αν φορέσεις ένα φόρεμα, μπορείς να διαλέξεις είτε να έχει ρίγες, είτε διάφορα σχέδια σε ένα από αυτά τα δύο χρώματα και το άλλο σα βασικό, ενώ επίσης μπορείς να φορέσεις μία κίτρινη μπλούζα και ένα καφέ παντελόνι για τις πιο casual εξόδους σου. 

Πηγή: www.ediva.gr