10 σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται πια για σένα

Είσαι στα όρια μιας μετέωρης σχέσης και θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται πια για σένα; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις από την συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν είναι ωραίο συναίσθημα το να εκλαμβάνεις από τον σύντροφό σου ότι δεν είναι ευχαριστημένος πλέον από τη σχέση σας, αλλά πρέπει να το γνωρίζεις για να δράσεις αναλόγως. Αφού συνειδητοποιήσεις ότι έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο υπάρχουν πλέον δύο λύσεις. Αν θέλεις ακόμα αυτόν τον άντρα θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση και να σώσεις τη σχέση σου ή διαφορετικά να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου.

Δεν απαντάει στα μηνύματά σου

Το ότι δεν απαντάει πλέον στα μηνύματά σου είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι έχει ξεκινήσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Μπορεί να έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία αφού όπως ενδιαφέρεται πάντα δίνει χρόνο. Δεν μιλάμε για περιπτώσεις βέβαια που συμβαίνει μια φορά, αλλά για κάτι που έχεις προσέξει επανειλημμένα.

Απαντά μονολεκτικά

Ακόμα και όταν απαντά, δίνει μονολεκτικές απαντήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει συζήτηση και να σε εξωθεί στα άκρα. Μπορεί να το κάνει γιατί νιώθει άσχημα. Σε αυτή την περίπτωση όμως καλύτερα απλά να κλείσεις το κινητό σου και να ασχοληθείς με κάποιον άλλο.

Δεν εμφανίζεται στα ραντεβού σας

Είχατε συνεννοηθεί να σου στείλει για να βγείτε, αλλά δεν το έκανε ποτέ; Μην αναρωτιέσαι αν του έτυχε κάτι, γιατί ακόμα κι έτσι να ήταν θα είχε φροντίσει να σε ειδοποιήσει. Οπότε ότι γίνεται το κάνει εσκεμμένα και σε αποφεύγει έμμεσα.

Δε σου ζητάει να συναντηθείτε

Μια ένδειξη μιας σχέσης που ευημερεί είναι το να περνάτε πολύ χρόνο μαζί και να είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο. Ανεξάρτητα με το βαρύ πρόγραμμα που μπορεί να έχετε και οι δύο, όταν κάποιος σε θέλει ξεκλέβει έστω και μισή ώρα για να βρεθείτε. Αν έχει σταματήσει να σου ζητάει να συναντηθείτε είναι γιατί απλά δεν θέλει.

Δε σου μιλάει για την καθημερινή του ζωή

Με τον άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόμαστε τη ζωή μας συνηθίζουμε να συζητάμε όλα μας τα καθημερινά προβλήματα και πώς πέρασε η μέρα μας. Αν βλέπεις ότι ο σύντροφός σου σταμάτησε να το κάνει σημαίνει πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Μπορείς να το αναστρέψεις άραγε;

Περνάει πολύ χρόνο στο κινητό του

Με τα social media όλοι έχουμε εθιστεί στα κινητά μας. Όταν όμως αυτό παραγίνεται και αντί να συζητάτε βλέπεις ότι το αγόρι σου σπαταλά τον περισσότερο κοινό σας χρόνο στο κινητό, είναι μια ένδειξη ότι πλέον το ενδιαφέρον του έχει στραφεί αλλού.

Περνάει πολύ χρόνο χωρίς εσένα

Πάντα ήξερες ότι οι φίλοι του παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του, αλλά έχεις παρατηρήσει τελευταία ότι βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να βγαίνει μαζί τους. Χωρίς υπερβολές, αν θεωρείς ότι πλέον έχεις πέσει πολύ στις προτεραιότητές του σημαίνει ότι ψάχνει για κάτι καινούριο.

Δεν υπάρχει σωματική επαφή

Όπως έχουμε πει πολλές φορές από τη γλώσσα του σώματος μπορείς να καταλάβεις πολλά. Αν βλέπεις πλέον ότι δεν συνηθίζει να σε ακουμπάει, να σε παίρνει αγκαλιά όπως έκανε παλιότερα κάτι συμβαίνει και πρέπει να το συζητήσεις άμεσα.

Νευριάζει μαζί σου χωρίς λόγο

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και είναι φυσιολογικό, αφού είμαστε άνθρωποι. Αν όμως νευριάζει μαζί σου χωρίς ουσιαστικό λόγο όλη την ώρα, μάλλον ψάχνει τρόπο για να απομακρυνθείτε αρκετά μέχρι να φτάσετε στον χωρισμό.

Τον εκνευρίζουν οι συνήθειές σου

Οι συνήθειες που έχεις και μέχρι τώρα τις έβρισκε χαριτωμένες, τώρα πλέον τον εκνευρίζουν και φροντίζει να στο επισημαίνει συνεχώς. Η τόσο απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σου πρέπει να σε υποψιάσει ότι το ενδιαφέρον του έχει μειωθεί αισθητά και το κάνει για να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας. 

Πηγή: www.ediva.gr