Πώς θα προστατευτείτε αποτελεσματικά από τον ήλιοΔιανύουμε μια περίοδο όπου οι ακτίνες του ήλιου αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα βλαπτικές για το δέρμα και την υγεία μας γενικότερα, οπότε πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας με μια σειρά ενεργειών και στοχευμένων κινήσεων:
  • Ας ξεκινήσουμε από κάτι βασικό. Δεν ξεχνάτε να πάρετε μαζί τα γυαλιά ηλίου σας φεύγοντας από το σπίτι, ακόμα κι εκείνες τις μέρες που φαντάζουν μουντές. Μη θεωρείτε ότι επειδή δεν έχει λιακάδα, οι ακτίνες του ηλίου είναι λιγότερο βλαπτικές!
  • Καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα καπέλο, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ο ήλιος γίνεται «καυτός» και ενίοτε ανυπόφορος.
  • Αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη, να αποφεύγετε να κυκλοφορείτε τις μεσημεριανές ώρες που οι ακτίνες του ηλίου είναι ό,τι χειρότερο. Στις περιπτώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, προσπαθήστε να βρίσκεστε όσο μπορείτε περισσότερο σε σκιερά και δροσερά μέρη.
  • Προτιμάτε  ανοιχτόχρωμα ρούχα, μιας και τα σκούρα απορροφούν πιο εύκολα την υπεριώδη ακρινοβολία του ήλιου και έτσι νιώθετε μεγαλύτερη δυσφορία.

Από εκεί και πέρα, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δε φεύγει από το σπίτι αν δε βάλει αντιηλιακή κρέμα στο πρόσωπο. Προτιμάμε προϊόντα που συνδυάζουν φωτοπροστατευτική και αντιγηραντική προστασία. Η ιδανική επιλογή είναι της Beatific με SPF 30, μία λεπτόρρευστη, ματ κρέμα, η οποία χάρη στο φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα Cell Guard UV-IR προσφέρει τριπλή αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Το αντιγηραντικό σύμπλεγμα (Youthgene ProC) που συμπληρώνει την αποτελεσματική δράση της Beatific, προσφέρει προστασία από την φωτογήρανση, την θερμική γήρανση και την χρονο-γήρανση. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σωστά, κι έτσι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για χρήση δεύτερης ενυδατικής ή αντιγηραντικής κρέμας προσώπου κάτω από το αντηλιακό. Ό,τι καλύτερο δηλαδή! 

Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι η χρήση αντηλιακού δεν είναι αφορά μονο τους καλοκαιρινούς μήνες! Χρησιμοποιούμε καθημερινά, όλους τους μήνες και τις εποχές, τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη, για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα  Beatific στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και στο www.beatific.gr.