Πώς θα κάνετε το μπάνιο του μωρού απόλαυση!

Όλες τις φορές που θα χρειαστεί να κάνετε μπάνιο το μωρό σας, είναι σημαντικό να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε σωστά, δημιουργώνας ένα ωραίο περιβάλλον για το μικρό σας!
Ας δούμε τι πρέπει να προσέξετε στο μπάνιο του μωρού σας...  
      

   Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα πράγματα για το μπάνιο, καθώς και για τη μετέπειτα φροντίδα του μικρού σας.

  Όταν το παιδί είναι πολύ μικρό, θα χρειαστεί απαραίτητα η συνδρομή του συντρόφου σας. Για παράδειγμα, ο ένας θα πρέπει να κρατάει το μωρό και ο άλλος να το πλένει με το βρεφικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο της Proderm (από τη σειρά προϊόντων για μωρά από 0-12 μηνών).
   Από εκεί και πέρα, η θερμοκρασία του μπάνιου θα πρέπει να είναι όσο καλή πρέπει και το νερό χλιαρό. Για να βεβαιωθείτε για το δεύτερο, δοκιμάστε το στον πήχυ σας.

 Όταν κάνετε μπάνιο το μωρό, φέρτε το σταδιακά σε επαφή με το νερό και προτιμήστε να το τρίψετε με γυμνά χέρια ή με ένα πανάκι. 

 Τέλος, όσο διαρκεί το μπανάκι του παιδιού, καλό είναι να του μιλάτε γλυκά ή να του λέτε τραγουδάκια.

Ιδαίτερα σημαντική για το μπάνιο του μωρού σας, είναι η χρήση κατάλληλων προϊόντων καθώς η βρεφική επιδερμίδα είναι εξαιρετικα ευαίσθητη. Η χρήση ελεγμένων αφρόλουτρων και σαμπουάν, εξασφαλίζουν τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας. Η  βρεφική σειρά της Proderm για μωρά ως 12 μηνών, είναι η ιδανική επιλογή, καθώς περιέχει επιστημονικά μελετημένες συνθέσεις, υποαλλεργικές και κλινικά δοκιμασμένες. Τα ήπια συστατικά των προϊόντων Proderm είναι ιδανικά για τη φροντίδα του μωρού σας, προστατεύοντας απο την ξηρότητα του βρεφικού δέρματος ενώ καθαρίζουν απαλά. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό μωρουδιακό άρωμα της Proderm,  είναι από μόνο του μια υπογραφή απαλότητας, μια μυρωδιά που όλοι αγαπάμε!

        
Ακόμα και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, υπάρχουν επιλογές, μέσα από την παιδική σειρά προϊόντων Disney της Proderm, κάνοντας την ώρα του μπάνιου (και όχι μόνο) μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία! 

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσφέρουν ποιότητα για τη μαμά, αλλά και απόλαυση και περιπέτεια για τα παιδιά με αγαπημένους τους ήρωες (Έλσα, Star Wars). 

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν της σειράς:

Γι’ αυτό και εδώ και τόσα χρόνια, οι μαμάδες -αλλά και οι μπαμπάδες- εμπιστεύονται την Proderm. Γιατί μαζί της, η φροντίδα είναι τόσο απαλή και ευωδιαστή, που γεννά ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία για οικογενειακές αγκαλιές, ατελείωτο παιχνίδι και αληθινές στιγμές στοργής.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μπορείτε να επισκεφτείτε το www.proderm.gr.