Ένα γούρι για το 2017, διαφορετικό από τα άλλα!Την εντυπωσιακή συλλογή της με το γούρι του 2017 παρουσίασε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρίνα Αγγελάκη στην γκαλερί Kontaki Design στο κέντρο της Αθήνας.

Η γνωστή σχεδιάστρια, με πλούσιο βιογραφικό σε συνεργασίες στον τομέα των κοσμημάτων σε Ελλάδα και Ιταλία, εξέπληξε για ακόμα μια φορά με την ιδέα της να ...καλωσορίσει το 2017 με έναν ξεχωριστό κόσμημα ως lucky charm! 

Η ιδέα της αφορά στo Gecko Lizard, το οποίο σύμφωνα με τις παραδόσεις σε πολλά σημεία του κόσμου, θεωρείται γούρι να υπάρχει γύρω μας ως χαριτωμένο μικρό ερπετό. Ακόμα περισσότερο, όμως, αποτελεί γούρι για άνδρες και γυναίκες, αν επιλέξουμε να το φορέσουμε ως κόσμημα ενόψει του νέου χρόνου, που είναι προ των πυλών! 

Δείτε το προφίλ Marina Angelaki Jewelry στο Instagram

Έτσι, λοιπόν, είτε σε μορφή δαχτυλιδιού, είτε ως βραχιόλι ή σκουλαρίκια, και βέβαια, ως unisex κόσμημα για τον λαιμό, με ρουμπίνια, με ζαφείρια, σε ασημι ή χρυσό, τα χαριτωμένα μικρά geckos της Μαρίνας Αγγελάκη προσέλκυσαν πολλούς φίλους της σχεδιάστριας και γνωστούς Αθηναίους από τον χώρο της τηλεόρασης, των επιχειρήσεων, και κυρίως από τον χώρο της μόδας, που προμηθεύτηκαν το lucky charm του 2017 για τους ιδίους και για τα δώρα στους δικούς τους ανθρώπους.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε στο πλευρό της Μαρίνας Αγγελάκη τον Βλάσση Χολέβα, την Εύη Φραγκάκη, τη Ρίτσα Μπιζόγλη, την Έμυ Λιβανίου - Ζησιοπούλου, την Μαρίνα Οικονόμου - Λαλιώτη, την Έλενα Βρεττού, τον Στέλιο Κωνσταντινίδη, τον Ηλία Σακκά, τη Λένα Χαριζοπούλου, τη Δήμητρα Ζάφειρα, τη Μόνικα Μπόλα, τη Jade Cicak, τον Σπύρο Κοντάκη και πολλους αλλους.