Συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Δώσε στυλ στην κάθε σου εμφάνιση, διαλέγοντας τους σωστούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ για να εντυπωσιάζεις στη βόλτα, στη δουλειά ή στις βραδινές εξόδους. Τα πιο απλά κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως ένα πουκάμισο, ένα πουλόβερ ή ένα τζιν παντελόνι μπορούν να δείξουν τελείως διαφορετικά αν τα συνδυάσεις σωστά και φορέσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ο χειμώνας είναι μια εποχή με πολύ στυλ και αυτό γιατί μπορούμε να φοράμε πολλά ρούχα και έτσι έχουμε πολλούς παραπάνω συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνουμε υπέροχες. Μη στέκεσαι μόνο στο μαύρο, το γκρι και το μπεζ. Βάλε χρώμα στα χειμωνιάτικα ρούχα σου και άσε την αυτοπεποίθησή σου να ανέβει αισθητά.

Πώς να συνδυάσεις τα χειμωνιάτικα ρούχα

Πουκάμισα

Ένα ροζ ή μπλε πουκάμισο μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου. Φόρεσε ένα ροζ πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή με το στενό σου τζιν παντελόνι. Ταιριάζει άψογα με το κλασικό τζιν, το μαύρο ή και το χακί. Αν σου αρέσει να δοράς τακούνια, δεν έχεις παρά να βάλεις τα ροζ γοβάκια σου, να κρατήσεις μια τσάντα μεσαίου μεγέθους και να βάλεις τις διακριτικές πέρλες σου. Έτσι, μπορείς άνετα μετά τη δουλειά να πας για after work drink και να είσαι σικάτη. Αν προτιμάς το πιο απλό ντύσιμο και θες να νιώσεις άνετα, άσε το πουκάμισο να πέσει πάνω από το παντελόνι σου και φόρεσε τα ταμπά αρβυλάκια σου. Μην ξεχάσεις το ρολόι σου και ένα βραχιόλι σε καφέ-χρυσή απόχρωση και φυσικά τα στρογγυλά γυαλιά σου για να είσαι in fashion. Το μπλε πουκάμισο που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα και ταιριάζει σε όλες μας συνδυάζεται τέλεια με ένα παντελόνι καμπάνα και φυσικά με όλα τα αξεσουάρ στους τόνους του καφέ. Τελείωσε το στυλ με το απλό, μαύρο σακάκι σου. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα άκρως χειμωνιάτικη εναλλακτική είναι να βάλεις το πουκάμισο μέσα από το γκρι πουλόβερ σου. Διάλεξε τις σωστές γόβες και τη σωστή τσάντα και θα έχεις ένα all day fashion style.

Καθημερινό στυλ

Η πιο μοντέρνα τάση επιτάσσει τα sneakers και είμαστε πολύ χαρούμενες γι'αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο. Βάλε το loose πουλόβερ σου που μπορεί να είναι κοντό μπροστά και πιο μακρύ πίσω ή τόσο μακρύ ώστε να φτάνει στη μέση των γλουτών και φυσικά το τζιν σου σε στενή γραμμή ή boyfriend Ολοκλήρωσε με ένα μοντέρνο backpack ή μια μεγάλη shopping bag και τα κατάλληλα κοσμήματα όπως ένα μακρύ κολιέ ή μακριά σκουλαρίκια. Φρόντισε το μακιγιάζ σου να είναι απλό και φυσικό για να ταιριάζει με αυτό το χαλαρό στυλ.

Φούστες

Διάλεξε μια μίντι φούστα σε έντονο κόκκινο η μπορντό χρώμα. Διάλεξε αν θα είναι στενή ή σε γραμμή άλφα ανάλογα με το τι σου πηγαίνει. Συνδύασέ τη με ένα πουλόβερ. Μη φοβηθείς να βάλεις πολλά χρώματα. Οι γόβες και τα κατάλληλα κοσμήματα θα απογειώσουν το στυλ.

Φορέματα

Οι βραδινές εμφανίσεις χρειάζονται μόνο ένα σωστό φόρεμα και ένα ωραίο, χοντρό παλτό. Μπορείς να κινηθείς στους τόνους του ροζ και του μαύρου ή να παίζεις με ροζ-μπεζ για σικ εμφανίσεις. Φρόντισε οι γόβες και η τσάντα που θα επιλέξεις να ταιριάζουν με το σύνολο και φόρεσε έντονα κοσμήματα όπως μεγάλα σκουλαρίκια ή βραχιόλια. Ακόμα μπορείς να φορέσεις ένα μακρυμάνικο ολόλευκο φόρεμα και το μπλε παλτό σου. Αν θες να το κάνεις πιο κλασικό, μπορείς να βάλεις το μαύρο παλτό που σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα και να παίξεις με τα χρώματα στα αξεσουάρ.

Πηγή: www.ediva.gr