20 προτάσεις για στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Τα στρογγυλά γυαλιά μας πηγαίνουν πίσω στο χρόνο και αποπνέουν μια ρετρό αίσθηση. Μπορείς να τα φορέσεις για την πρωινή σου βόλτα και να μη χάνεις χρόνο στο να διαλέγεις άλλα αξεσουάρ, γιατί δεν χρειάζεται. Επίσης, συνήθως οι σκελετοί τους καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του προσώπου μας και έτσι γίνεται ακόμα πιο εύκολο και το μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που εφαρμόζει τέλεια στο σχήμα του προσώπου σου και στα γούστα σου φυσικά.

Σε ροζ χρυσό χρώμα

Αυτά τα γυαλιά είναι συγχρόνως απλά και εντυπωσιακά. Ο σκελετός αλλά και το τζάμι κινούνται στον τόνο του ροζ χρυσού που κάθε γυναίκα αγαπάει και η λεπτομέρεια με τη χρυσή βέργα που ενώνει τους δύο φακούς τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Ρετρό

Αυτά τα γυαλιά σίγουρα σας θυμίζουν κάτι από παλιά. Η ταρταρούγα έχει επιστρέψει και ο ολοστρόγγυλος φαρδύς σκελετός μας κάνει να αγαπήσουμε αυτό το ρετρό σχέδιο.

Ματ φακοί

Ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο που με απλά στοιχεία δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Οι φακοί δεν είναι καθρέφτες ή μεταλλικοί όπως θα περιμέναμε αλλά έχουν ένα ματ γκρι χρώμα και ο σκελετός αρκείται στο μαύρο. Ιδιαίτερο στοιχείο είναι επίσης και τα απλά σύρματα που ολοκληρώνουν το στυλ.

Με μεγάλο σκελετό

Τα μεγάλα γυαλιά είναι πάντα στη μόδα, απλά σε διαφορετικά σχήματα. Με αυτά τα άσπρα γυαλιά θα νιώθεις σίγουρα σαν σταρ του σινεμά. Ολοκλήρωσε το στυλ σου με μια ψηλή αλογοουρά και ετοιμάσου να καταπλήξεις.

Με μισό σκελετό

Ο φακός τους έχει μια μικρή αίσθηση από καθρέφτη και ο σκελετός τους στο κάτω μέρος είναι σχεδιασμένος με λεπτή χρυσή βέργα ενώ στο πάνω μέρος είναι πιο χοντρός και μαύρος.

Του επιστήμονα

Αν τολμάς πιο εκκεντρικό στυλ τότε αυτά τα γυαλιά με το περίεργο κόκκινο δέρμα και τον ροζ-πορτοκαλί φακό είναι για σένα.

Απλοί στρογγυλοί φακοί

Απλά και σικάτα με μεγάλους φακούς.

Διακριτικά άσπρα-μπλε

Ο στρόγγυλος λευκός ημιδιάφανος σκελετός με το απαλό μπλε των φακών είναι ότι χρειάζεσαι. Απλά αλλά συγχρόνως και άκρως στυλάτα.

Με χρυσό φακό

Τα περισσότερα γυαλιά έχουν απλά χρώματα και επικεντρώνονται στο χρώμα των σκελετών. Έτσι και εδώ σκελετός και φακοί κινούνται στον τόνο του χρυσού.

Με τετράγωνες άκρες

Για εσένα που δεν σου πηγαίνουν τόσο τα στρογγυλά γυαλιά ή φοβάσαι να το τολμήσεις μπορείς να κινηθείς σε κάτι πιο safe. Στρόγγυλοι φακοί με σκελετό από ταρταρούγα, αλλά τετραγωνισμένες διαφανείς άκρες.

Μαύρος εσωτερικός σκελετός

Στο συγκεκριμένο σχέδιο η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ο μαύρος σκελετός στην εσωτερική πλευρά των φακών.

Μπλε-Μωβ φακοί

Για πιο ιδιαίτερο στυλ που ξεφεύγει απ' τα συνηθισμένα διάλεξε αυτό το ζευγάρια γυαλιά με μπλε-μωβ φακούς που διαφέρει αρκετά απ' τα υπόλοιπα που κινούνται σε πιο κλασσικές γραμμές, καθώς και ο σκελετός του είναι ιδιαίτερος.

Κλασικό στρογγυλό σχέδιο

Απλό ρετρό σχέδιο που μπορεί να φορεθεί εύκολα και ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ, χρώμα μαλλιών και ρούχα. Οι φακοί είναι ματ, ενώ στο τελείωμα του σκελετού έχουν μια πινελιά από ταρταρούγα.

Σικ γυαλιά με ταρταρούγα

Σκούρος καφέ φακός σε απόλυτη συμμετρία με τον σκελετό για σικ εμφανίσεις.

Ροζ φακοί

Ένας μοναδικός συνδυασμός που δεν βλέπουμε συχνά σε γυαλιά. Οι φακοί έχουν ένα σκούρο ροζ χρώμα συνδυασμένο άψογα με τον στρογγυλό χρυσό σκελετό.

Διπλός σκελετός

Ο διπλός σκελετός χαρίζει έξτρα προστασία από φθορές σ' αυτό το όμορφο σχέδιο, αλλά και μια ιδιαίτερη γοητεία.

Του πάγου

Εκπληκτικό χρώμα σε απλό σχέδιο. Η ψυχρότητα που βγάζει το μεταλλικό του φακού και δίνει την αίσθηση του καθρέφτη μπορεί να απογειώσει το στυλ.

Το μπλε της θάλασσας

Ένα κλασσικό σχέδιο με μπλε φακούς και χρυσό σκελετό μας θυμίζουν τα κλασσικά Pilot και αποτελούν μια διαχρονική επιλογή.

Δίχρωμος σκελετός

Ο εσωτερικός είναι μαύρος, ενώ ο εξωτερικός άσπρος δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας απαλής σκιάς.

Μεγάλα κλασσικά με ταρταρούγα

Ακόμα ένα ρετρό σχέδιο που μας θυμίζει τη δεκαετία του '60 και '70 σε ένα μοντέρνο σχέδιο. Καφέ σκούροι φακοί που περιβάλλονται με ταρταρούγα και τελειώνουν σε έναν απλό χρυσό σκελετό για εντυπωσιακές εμφανίσεις χωρίς περιττά αξεσουάρ.

Πηγή: www.ediva.gr