24 μοδάτες δερμάτινες τσάντες πλάτης, ώμου & χειρόςΗ τσάντα αποτελεί το γυναικείο αξεσουάρ που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο. Δεν υπάρχει γυναικεία ντουλάπα που να μην έχει έστω και ένα είδος από κάθε τσάντα.


Το ζητούμενο όμως είναι οι τσάντες μας να μην τις αγοράζουμε απλά αλλά να αντέχουν και στον χρόνο και την φθορά που προκύπτει από αυτόν. Φυσικά οι καλύτερες τσάντες σε ποιότητα είναι οι δερμάτινες. Ας δούμε τις καλύτερες από αυτές για να εμπλουτίσετε το στυλ σας!

 

 

Οι πιο εντυπωσιακές τσάντες από δέρμα


 

Μοναδικές τσάντες πλάτηςΜοναδικο είδος τσάντας είναι οι τσάντες πλάτης, γνκτικούς λόγους, δηλαδή για να έχεις ακρετά πράγματα μαζί σου, είτε απλά για στυλ στην βόλτα σου.

  Τσάντες ώμου


Ίσως οι τσάντες ώμου είναι αυτές που φοριούνται πιο πολύ από τις γυναίκες. Αποτελούν αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή ως προς μία λίγο πιο σοβαρή και επίση εμφάνιση. Παράλληλα είναι ιδανικές κια για επαγγελματικές εμφανίσεις. Ανάλογα με το σχέδιό τους μπορούν να φορεθούν είτε για πολύ καθημερινές είτε για πιο καλές, αρκεί φυσικά να έχουν κομψό και σοβαρό σχέδιο.

 Τσάντες χιαστί


Αν θες να πας στη δουλειά ή στη βόλτα με μία άνετη αλλά κια μοντέρνα τσάντα, τ΄τοε αυτό που θα πρέπει να διαλέξεις είναι μία που να είναι χιαστί. Ειδικά οι δερμάτινες τσάντες είναι τόσο καλοφτιαγμένες και διαθέτουν τόσο καλό υλικό που θα κάνουν την εμφάνισή σας να δείχνει πολύ πιο προσεγμένη.Τσάντες χειρόςΟι τσάντες χειρός είναι το απόλυτο αξεσουάρ για μία γυναίκα που θέλει να προβάλλει το στυλ και την κλασσικότητά της. Μπορείτε να τις φορέσετε είτε στον αγκώνα είτε κρατώντας τις από το χέρι. Θα λέγαμε πως είναι άκρως εντυπωσιακές για μία επίσημη εμφάνιση αλλά και για ένα επαγγελματικό ραντεβού. 


Πηγή: www.ediva.gr