Τι πρέπει να προσέξετε στην καθημερινότητά σας


Έχει γίνει έτσι η ζωή που, άθελά μας, παραμελούμε τον εαυτό μας σε βασικούς τομείς. Πάμε να δούμε τα βασικότερα λάθη που κάνουμε σχεδόν όλοι στην καθημερινότητά μας:

Στάση σώματος: Όλοι λίγο-πολύ περνάμε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και γενικά κάνουμε καθιστική ζωή. Ελάχιστοι όμως προσέχουμε τη στάση του σώματός μας, παρά το γεγονός ότι εκείνο μας στέλνει συνεχώς ειδοποιήσεις…

Ενυδάτωση: Εντάξει, τώρα που είναι καλοκαίρι και διψάμε συνεχώς, πίνουμε αρκετό νερό. Τι γίνεται όμως τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου; Εκεί συνήθως παραλείπουμε να ενυδατωνόμαστε όσο πρέπει!

Διατροφή: Δεν αρκεί μόνο να κάνετε ισορροπημένη διατροφή, αλλά να τρώτε και τις ώρες που πρέπει. Για παράδειγμα, το στομάχι δεν πρέπει να μένει περισσότερο από τέσσερις ώρες άδειο, ούτε είναι καλό να τρώτε αργά το βράδυ.

Καφέδες: Η καθημερινότητα είναι έντονη και απαιτητική, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε διαρκώς με έναν καφέ στο χέρι!

Ξεκούραση: Μπορεί να μην τα βγάζετε πέρα με μια δουλειά και να πρέπει να κάνετε και δεύτερη, μπορεί οι δουλειές του σπιτιού να μην τελειώνουν ποτέ, αλλά το βασικό είναι να κοιμάστε ένα 8ωρο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε όλα.