5 τρόποι να εκμεταλλευτείς τα παλιά βερνίκια νυχιών

Αν έχεις κι εσύ πολλά βερνίκια που δε χρησιμοποιείς πλέον, πριν τα πετάξεις δες τις παρακάτω προτάσεις με τις οποίες μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά χρώματα για τα νύχια!

Ανάμειξε τα χρώματα που ήδη έχεις

Γίνε δημιουργική και ανακάτεψε τα βερνίκια νυχιών που έχεις για να φτιάξεις καινούριες αποχρώσεις. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι! Ρίξε τα χρώματα σε ένα πιάτο από φελιζόλ και ανακάτεψε τα. Χρησιμοποίησε ένα μικρό πινέλο για να προσθέσεις το καινούριο προϊόν στα νύχια σου. Αν δε θέλεις να τα κάνεις όλα χάλια, μπορείς να βάλεις τα χρώματα το ένα επάνω στο άλλο.

 Βάλε λίγο glitter

Πρόσθεσε λάμψη στα νύχια σου βάζοντας glitter επάνω σε υγρά νύχια και μετά βάλε από επάνω ένα διάφανο βερνίκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο είδος glitter θέλεις. Κάνε επιδρομή στο συρτάρι που έχεις για τις κατασκευές και δοκίμασε όλα τα glitter που θα βρεις.

Πρόσθεσε σκιά ματιών

Σπάσε μια παλιά σκιά ματιών και ανακάτεψε την με ένα βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό χρώμα. Δημιούργησε ένα χωνί από χαρτί και ρίξε την σπασμένη σκιά μέσα στο βερνίκι. Κλείσε το καπάκι και κούνησε το μπουκάλι. Μπορείς επίσης να αναμείξεις την σκιά με το βερνίκι σε ένα πιάτο από φελιζόλ και να χρησιμοποιήσεις ένα μικρό πινέλο για να εφαρμόσεις το χρώμα στα νύχια σου.

Ματ νύχια από κορνφλάουερ

Χρησιμοποίησε καλαμποκάλευρο για να κάνεις τα νύχια σου ματ. Ρίξε λίγο από το βερνίκι που θέλεις να χρησιμοποιήσεις επάνω σε ένα κομμάτι κηρόχαρτο και πρόσθεσε μια πρέζα από κορνφλάουερ στη μπογιά. Ανέμειξε τα χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα και βάψε τα νύχια σου με τον συνηθισμένο τρόπο για να έχεις άμεσα ένα ματ τελείωμα!

Χρησιμοποίησε πούδρα σε μορφή σκόνης

Πρόσθεσε μια πρέζα από πούδρα σε μορφή σκόνης στο βερνίκι σου για να έχεις ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις highlighter ή bronzer σε μορφή σκόνης. Ρίξε το επάνω από τα νύχια σου ή ανακάτεψε την σκόνη με το βερνίκι.

Πηγή: www.ediva.gr