Τρόποι να ανεβάσετε τη διάθεση της συντρόφου σας

Είναι δεδομένο ότι η καθημερινότητα της συντρόφου σας είναι απίστευτα απαιτητική. Αυτό σημαίνει ότι κουράζεται πολύ και κάποιες φορές απογοητεύεται-δικαίως και μη. Υπάρχουν όμως όμορφες κουβέντες για να της δώσετε κουράγιο και να νιώσει καλά:

«Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς!»

Είναι πολύ σημαντικό για τη σύντροφό σας να θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να υπολογίζει στη βοήθειά σας. Και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μη σας τη ζητήσει καν, ενώ αντικειμενικά το χρειάζεται, αφού της αρκεί η προθυμία σας.

«Θα πάνε όλα καλά, θα δεις!»

Δώστε της μια «ένεση» θετικής ενέργειας όταν βλέπετε ότι την έχει πάρει από κάτω, ακόμα κι αν κατά βάθος δεν είσαστε σίγουρος για την τελική έκβαση. 

«Πιστεύω πολύ σε σένα!»

Αυτή κι αν είναι ατάκα με νόημα. Δείξτε της πόσο πιστεύετε στις πάσης φύσεως ικανότητές της και θα δείτε ότι μπορεί να κάνει...θαύματα. Όταν ένας άνθρωπος εισπράττει αποδοχή από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αποκτά αυτοπεποίθηση.

«Και οι δυσκολίες στο πρόγραμμα είναι!»

Όταν το μυαλό θολώνει από την πίεση και την κούραση, πολλοί αναρωτιούνται γιατί όλα τα προβλήματα έχουν πέσει πάνω τους. Εκεί λοιπόν πρέπει να θυμίσετε στη σύντροφό σας ότι όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, το θέμα όμως είναι αν και κατά πόσο βρίσκει ο καθένας τη δύναμη να ανταπεξέλθει.

«Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Δείξτε της ότι είσαστε μαζί, ότι λειτουργείτε σαν ομάδα και δεν παλεύει μόνη της και βέβαια εκφράστε την πεποίθηση ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Γιατί, όπως λένε κάποιοι, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν έχει έρθει το τέλος!

«Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου!»

Θα υπάρξουν περιστάσεις που θα διαπιστώσετε ότι η σύντροφός σας απογοητεύεται όχι εξαιτίας της μη αποτελεσματικότητάς της σε κάτι, αλλά επειδή έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό της. Προσπαθήστε λοιπόν να τις μεταδώσετε το μήνυμα ότι αντικειμενικά τα έχει καταφέρει περίφημα και να μην είναι τόσο αυστηρή με τον εαυτό της.