10 έξυπνα hacks για τις καλοκαιρινές διακοπές

Όλο και πιο πολύ σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ενώ κάποιοι ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Αυτές τις μέρες ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και χαλάρωσης τις περιμένουμε όλοι πώς και πώς, αλλά πάντα αγχωνόμαστε και τρέχουμε με τις προετοιμασίες μέχρι τελευταία στιγμή.

Έχεις στο νου σου να χωρέσουν όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και γενικότερα τα πράγματά σου μέσα στις αποσκευές σου και συνήθως πάντα κάτι ξεχνάς ή δυσκολεύεσαι να τα βολέψεις όλα. Αυτά όμως τα χρήσιμα και έξυπνα hacks που θα δεις στη λίστα που ακολουθεί θα σου λύσουν τα χέρια, για να μπορέσεις να απολαύσεις τις διακοπές σου το φετινό καλοκαίρι!

Βάλε τα καλώδια σε μια θήκη από γυαλιά

Ό,τι καλώδια θέλεις να πάρεις μαζί σου, από φορτιστές ή και ακουστικά, μπορείς να τα βάλεις μέσα σε μια θήκη γυαλιών, ώστε να είναι όλα εκεί συγκεντρωμένα και να μην μπερδεύονται.

Τύλιξε τα ακουστικά σε ένα συνδετικό κλιπ

Εναλλακτικά, με τα ακουστικά σου μπορεί να σε βοηθήσει πολύ ένα συνδετικό κλιπ, το οποίο μπορείς να το πιάσεις και στα ρούχα σου, ώστε να τα έχεις μαζί σου.

Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολό

Αν θέλεις να εξοικονομήσεις λίγο χώρο στις αποσκευές σου, αλλά και να μην τσαλακωθούν τα ρούχα σου, μπορείς πολύ απλά να τα κάνεις ρολό και να τα βάλεις στη βαλίτσα σου.

Βάλε τα τσιμπιδάκια μαλλιών σε κουτάκι
από Tic Tac καραμέλες

Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα tips τώρα τελευταία, μιας και είναι ότι πιο εύκολο και βολικό μπορείς να κάνεις, για να μην ψάχνεις τα τσιμπιδάκια σου.

Βάλε σαμπουάν και conditioner σε καλαμάκια

Αν έχεις κλείσει σε κάποιο ξενοδοχείο, το πιο πιθανό είναι να έχει και σαμπουάν στο μπάνιο του, επειδή ποτέ δεν ξέρεις όμως ή αν έχεις επιλέξει το κάμπινγκ, μπορείς να γεμίσεις τα καλαμάκια με σαμπουάν, αφρόλουτρο και conditioner και να κάψεις τις άκρες τους, ώστε να μην χυθεί το προϊόν που έβαλες.

Βάλε υγρά μαντιλάκια μέσα στη βαλίτσα 

Για να δώσεις ένα άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σου, μπορείς να βάλεις αρωματικά μαντιλάκια μαζί με τα πράγματα σου.

Χρησιμοποίησε container για χάπια
για να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου

Επειδή φυσικά δεν μπορείς να κουβαλήσεις μαζί σου όλη σου την μπιζουτιέρα, μπορείς να αγοράσεις δοχεία για χάπια από κάποιο φαρμακείο και να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου και ιδίως τα σκουλαρίκια σου.

Βάλε τη ζώνη τυλιγμένη στο γιακά
από το πουκάμισό σου

Με αυτόν τον τρόπο και δε θα πιάσει περισσότερο χώρο και θα μπορέσεις να κρατήσεις το γιακά σου χωρίς τσάκιση και κολλαριστό.

Βάλε σελοφάν στο εσωτερικό από τα μπουκάλια

Αν σκοπεύεις να πάρεις μαζί σου μπουκάλια που περιέχουν κάποιο υγρό, όπως κολώνιες, για να τα προστατέψεις από το να χυθούν μέσα στα πράγματά σου, μπορείς να ανοίξεις το καπάκι και να τυλίξεις το στόμιο με μεμβράνη.

Βάλε τα παπούτσια σου μέσα σε σκουφάκια μπάνιου

Τέλος, αν δε θέλεις να λερώσεις τα ρούχα σου από τους πάτους των παπουτσιών σου, μπορείς πολύ απλά να τα βάλεις μέσα σε σκουφάκια που χρησιμοποιούμε για το μπάνιο.

Πηγή: www.ediva.gr