Να αγοράσω μεταχειρισμένα προϊόντα για το μωρό μου;



Είναι γεγονός ότι ένα νέο παιδί στην οικογένεια αυξάνει κατά πολύ τα έξοδα και πολλοί γονείς βλέπουν σιγά-σιγά πως, για να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα, χρειάζονται μία περιουσία. Σε εποχές οικονομικών δυσκολιών, αρκετοί επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν μεταχειρισμένα αντικείμενα, προκειμένου να μειώσουν το κόστος.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Είναι δεδομένο ότι με ένα μεταχειρισμένο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου θα γλιτώσετε πολλά χρήματα, αλλά πρέπει να προσέξετε γιατί τα περισσότερα (απίστευτο αλλά αληθινό) έχουν ημερομηνία λήξεως. Πολύ βασικό να μην πάρετε ποτέ ένα τέτοιο αντικείμενο από κάποιον που δεν γνωρίζετε. Σε περίπτωση, που έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, μπορεί να είναι άχρηστο.

ΚΟΥΝΙΕΣ
Ιδιαίτερη προσοχή θέλει και σε αυτήν την περίπτωση. Εάν λείπει ακόμα και ένα εξάρτημα, μπορεί στα καλά καθούμενα το μωρό σας να βρεθεί στο έδαφος και εσείς να απορείτε «γιατί». Προτιμήστε να προμηθευτείτε κούνια από ένα φιλικό ζευγάρι, που δεν τη χρησιμοποιεί πια, παρά να την αγοράσετε από έναν άγνωστο μέσω αγγελίας.

ΣΤΡΩΜΑ
Όσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, όσο καλής κατάστασης και να σας εγγυάται κάποιος ότι είναι το στρώμα της κούνιας ή του παρκοκρέβατου, μην το χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο.
Από τα ακάρεα και άλλα μικρόβια μέχρι άλλες ουσίες, με τις οποίες πιθανόν να έχει λερωθεί το στρώμα.
Επίσης, χρειάζεται να είστε σίγουροι για το πόσο ανατομικό είναι το στρώμα.