Έξω φρενών για το γάλα της κόρης της η Μαίρη Συνατσάκη: "Θα κάνω μήνυση σε όλους"


Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια νέα μητέρα που ασχολείται αποκλειστικά με την ανατροφή της κόρης της. Οι πρώτοι μήνες με το νεογέννητο είναι απαιτητικοί και η ίδια κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια αντιμετώπισε μια αγχωτική κατάσταση στο σπίτι της τις τελευταίες ημέρες και αυτό της προκάλεσε εκνευρισμό.

Μια πολύωρη διακοπή ρεύματος που είχε στο σπίτι της η Μαίρη Συνατσάκη την έκανε να εκνευριστεί ιδιαίτερα και μοιράστηκε να νεύρα της με τους followers της ενώ απείλησε με μηνύσεις.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια βιώνει το πρώτο διάστημα με την κόρη της και η διακοπή ρεύματος την προβλημάτισε, καθώς φοβήθηκε ότι θα χαλάσει το γάλα που δίνει στην κόρη της.

Προφανώς η ίδια βγάζει γάλα με θήλαστρο για να ταϊζει την κόρη της και το αποθηκεύει στην κατάψυξη.

Ακόμα αποκάλυψε ότι στόχος της είναι να της δώσει δικό της γάλα μέχρι να γίνει δύο μηνών ενώ αυτό που περισσεύει το φυλάει στην κατάψυξη.

"Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου θα κάνω σε όλους μήνυση. Περιμένω να κλείσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω κάβα", έγραψε στο ποστ της η Μαίρη Συνατσάκη.

Έξω φρενών για το γάλα της κόρης της η Μαίρη Συνατσάκη: "Θα κάνω μήνυση σε όλους"

Συνατσάκη

Πηγή: TheTOC.gr