Γέννησε τρεις φορές δίδυμα μέσα σε 26 μήνες!


Μια μαμά από το Kansas City πριν λίγες μέρες γέννησε για τρίτη φορά δίδυμα και μάλιστα μέσα σε διάστημα 26 μηνών, χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση.

Η Danesha Couch τον Απρίλιο του 2014 έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, τον Danarius και τον Desmond, ο οποίος όμως δυστυχώς πέθαινε λίγα λεπτά μετά τον τοκετό. Ο Danarius χρειάστηκε να παραμείνει τρεις μήνες στην εντατική και σήμερα είναι ένα γερό και δυνατό αγοράκι σχεδόν δυόμισι ετών.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση τον πρώτων διδύμων η Danesha ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος, πάλι σε δίδυμα, με τη διαφορά ότι αυτή φορά ήταν κορίτσια! Η Delilah και η Davina γεννήθηκαν το Μάιο του 2015, αλλά η οικογένεια έμελε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.


Πριν λίγες εβδομάδες, τον Ιούνιο του 2016, η απίστευτη αυτή μαμά έφερε στον κόσμο άλλα δύο δίδυμα κοριτσάκια, την Dalanie και την Darla κι έτσι αυτή τη στιγμή έχει πέντε παιδιά όλα μικρότερα των τριών ετών!


«Όλη την ώρα ταΐζω ή αλλάζω πάνες» δήλωσε γελώντας η Danesha, η οποία αποτελεί ένα μικρό ιατρικό θαύμα, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς οι πιθανότητες μια γυναίκα να γεννήσει τρεις φορές δίδυμα είναι 1 στις 88.000!