Έλλη Κοκκίνου: Aποκάλυψε πώς νιώθει ως μανούλα & γυναίκα


Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένη Μπαλατσινού, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βιώνει τη μητρότητα...

Μίλησε για τους κανόνες και τα όρια που έχει βάλει στο μικρό Αλέξανδρο, καθώς θεωρεί ότι ένα παιδί νιώθει ασφάλεια μέσα από αυτά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μεταξύ τους δεν έχουν μία τρυφερή σχέση μάνας-γιου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι πολύ γούτσου-γούτσου και φιλιά και αγκαλιές. Πολύ χάδι. Γιατί θέλω να γίνει και αυτός έτσι. Θέλω να γίνει τρυφερός άντρας. Δοτικός συναισθηματικά. Όση αγάπη εισπράττει και τρυφερότητα πιστεύω θα δώσει. Αν έχει μάθει να παίρνει, μαθαίνει και να δίνει κιόλας».
Ωστόσο αναφέρθηκε και στο κομμάτι της δημοσιότητας και της έκθεσης του γιου της:

«Όταν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι με τον Παναγιώτη, ήταν μία κοινή μας απόφαση να απαγορεύσουμε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση. Ούτε καν με επεξεργασία. Όταν ένα πρόσωπο ή και τα δύο είναι δημόσια στον κόσμο αυτό δεν κάνει ταυτόχρονα και το παιδί δημόσιο πρόσωπο. Το παιδί είναι μία ανεξάρτητη μονάδα, το οποίο θα αποφασίσει το ίδιο όταν μεγαλώσει τι δουλειά θα κάνει και αν η δουλειά του αυτή έχει κάποια προβολή. Επίσης, δενμου αρέσει να πουν ποτέ "Α, αυτός είναι ο γιος της Κοκκίνου ή σε είδαμε στο περιοδικό"».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αρχικά ήταν δύσκολο να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, αλλά προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. «Προσπαθώ να είμαι και μαμά και "μπαμπάς", αν και κάποιοι ρόλοι είναι σωστό να μένουν ως έχουν. Προσπαθώ όταν βρίσκονται μεταξύ τους ή κάνουν παρέα να ενημερώνω για κάποια πράγματα τον Παναγιώτη ώστε να παίρνει τη θέση του ως άντρας».

Επίσης δήλωσε ότι θα ήθελε μετά το χωρισμό της με τον πρώην άντρα της να γίνει δεύτερη φορά μανούλα, αλλά ήταν και κάτι που το ξέχασε κατευθείαν. «Ιδανικά, για να μη λέω ψέμματα, θα ήθελα να κάνω ένα ακόμα παιδί. Όχι τώρα, αλλά γενικότερα να είχα. Όμως με έχει πιάσει ένας φόβος ότι δε θα ήθελα άλλο ένα παιδί να το έχω μόνη μου. Γιατί πιστεύω ότι σχεδόν τίποτα δεν κρατάει για πάντα».