Αυτό είναι το μυστικό της Gisele για τέλειο σώμα


Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο chef και διατροφολόγος της Gisele και του συζύγου της, Tom Brady, Allen Campbell που αποκάλυψε το τι αποφεύγει να τρώει το ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Campbell, το 80% όσων τρώει το ζευγάρι είναι λαχανικά. «Αγοράζω τα πιο φρέσκα λαχανικά. Αν κάτι δεν είναι οργανικό, δεν το χρησιμοποιώ. Και πολλά δημητριακά ολικής αλέσεως: καστανό ρύζι, κινόα, φασόλια. Το υπόλοιπο 20% είναι άπαχο κρέας: οργανικές μπριζόλες, πάπια, και κοτόπουλο.

Όσο για ψάρι, συνήθως μαγειρεύω σολομό» λέει ο ίδιος. «Καθόλου λευκή ζάχαρη. Καθόλου λευκό αλεύρι. Καθόλου όξινο γλουταμινικό νάτριο. Χρησιμοποιώ ωμό ελαιόλαδο αλλά ποτέ δεν μαγειρεύω με αυτό. Μαγειρεύω μόνο με λάδι καρύδας και βάζω μόνο ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, ποτέ το κοινό ιωδιούχο αλάτι. Απαγορεύεται ο καφές, η καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά», συμπληρώνει ο διάσημος σεφ. 

Πηγή: www.govastileto.gr