Π.Αναστασοπούλου: Φωτογραφίζεται γυμνή&έγκυος στον 8ο μήνα

Γυμνή φωτογραφήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού «Down Town».
Ένα μήνα σχεδόν πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, καρπό του έρωτά της με το Φώτη Μπερνάντο, φωτογραφίζεται χωρίς τα ρούχα της ή έστω σε κάποιες λήψεις, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, με τη χαριτωμένη φουσκωμένη κοιλίτσα της που έχει μεγαλώσει πολύ.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η εκκεντρική Πηνελόπη κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της και παρ'όλο που είναι γυμνή, το αποτέλεσμα της φωτογάαφησης, βγάζει ένα ρομαντισμό και μια τρυφερότητα.
Σε κάποια από τις λήψεις, έχει φωτογραφηθεί μαζί της και ο σύντροφός της, ο οποίος γονατιστός και με απόλυτη ευλάβεια ακουμπάει την κοιλίτσα της.


