Γιατί οι γυμνασμένες γυναίκες είναι καλύτερες στο κρεβάτι;

fiogf49gjkf0d

Αν πίστευες ότι δεν έχεις κανένα λόγο να κάνεις γυμναστική, ίσως τώρα αλλάξεις γνώμη. Αποδείχτηκε πως οι fit γυναίκες έχουν καλύτερες αποδόσεις στο κρεβάτι! Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι μια έννοια που "ταΐζεται" από τον εαυτό της. Τι εννοώ με αυτό; Όσο πιο καλή πιστεύεις ότι είσαι σε κάτι, τόσο καλύτερα το κάνεις.

Έχει επίσης αποδειχτεί ότι οι γυμνασμένες γυναίκες έχουν μπόλικη αυτοπεποίθηση και όχι μόνο νιώθουν όμορφες, αλλά θεωρούν και τον εαυτό τους πολύ καλό στο κρεβάτι. Με αποτέλεσμα; Να είναι!

Ανεβάζει τις ορέξεις

Η όρεξη για να πας με το σύντροφό σου προέρχεται από μία ορμόνη, που λέγεται τεστοστερόνη. Άκου να δεις τι γίνεται με τη γυμναστική. Όταν αθλείσαι, παράγεται τεστοστερόνη, για να βοηθήσει τους καταπονημένους μύες, ώστε να δυναμώσουν και να συντηρηθούν.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι που το πάμε. Όση περισσότερη τεστοστερόνη έχει το σώμα σου, τόσο περισσότερο τον θέλεις. Α! Και να προσθέσω σε αυτό, ότι τελειώνεις πιο εύκολα και έντονα όταν πας μαζί του. Ακόμα να γραφτείς γυμναστήριο;

Καταπολεμά το στρες

Όπως η αυτοπεποίθηση αυξάνει τις δυνατότητές σου στο sex, τόσο το στρες τις μειώνει. Δυστυχώς, το στρες επηρεάζει περισσότερο εμάς τις γυναίκες σε ό,τι έχει να κάνει με το κρεβάτι, γι'αυτό μην το αφήνεις στην τύχη του και αθλήσου!

Η συχνή άσκηση παράγει ενδορφίνες και ντοπαμίνη, τις ορμόνες που καταπολεμούν το στρες και αναδύουν τα θετικά συναισθήματα.

Αυξάνει την ευαισθησία εκεί κάτω

Και φυσικά το εννοώ με την καλή έννοια. Αν θέλεις να έχεις πραγματικά αξέχαστες απολαύσεις με το σύντροφό σου, χρειάζεσαι να είσαι ευαίσθητη εκεί κάτω. Και πώς η άσκηση βοηθάει σε αυτό; Απλώς αυξάνει τη ροή του αίματος στις φλέβες σου!

Αυξάνει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία

Οκ το ιεραποστολικό είναι απλό, αλλά αν θέλεις καμία περίεργη στάση χρειάζεσαι ευλυγισία, δύναμη και αντοχή. Μάντεψε σε τι σε βοηθάει η τακτική άσκηση! Όχι μόνο θα ευχαριστηθείς κι εσύ πιο πολύ τις στιγμές μαζί του, αλλά κι εκείνος δε θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Πηγή: www.ediva.gr