Πες αντίο στην κυτταρίτιδα!

Η αντιμετώπιση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού, δεν είναι όσο δύσκολη νομίζεις. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθεις πως να διώξεις την κυτταρίτιδα με 4 κινήσεις.

Η πρώτη ερώτηση που θα κάνεις στον εαυτό σου είναι, γιατί σε εμένα; Για να παρηγορηθείς σου λέμε ότι το 90% των γυναικών του πλανήτη έχουν το ίδιο θέμα. 

Μη στεναχωριέσαι όμως! Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, θα νικήσεις στον αγώνα για ένα τέλειο σώμα. 

Πώς να αντιμετωπίσω την κυτταρίτιδα;

Πιες νερό

Και όχι 1-2 ποτήρια! Προσπάθησε να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερού την ημέρα. Όσο περρισσότερο νερό πίνεις, τόσες περισσότερες τοξίνες διώχνεις μακριά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αδυνατίζεις και να καις το περιττό λίπος. Και τι είναι ο φλοιός πορτοκαλιού; Συσσωρευμένο λίπος!

Χρησιμοποίησε βούρτσα σώματος

Ή εναλλακτικά μια τσατσάρα μαλλιών. Το θεραπευτικό μασάζ εναντίον του λίπους που μαζεύεται στους γλουτούς σου είναι πολύ διαδεδομένο, αλλά ακριβό και κυρίως πολύ επίπονο. Για να καταλάβεις, πολλές κοπέλες φεύγουν από τα κέντρα αισθητικής με μελανιές στα επίμαχα σημεία.

Για να κάνεις οικονομία και να αποβάλεις το έξτρα λίπος και την εμφάνιση στρώματος, όπως το αποκαλούν οι ειδικοί, κάνε μασαζάκι με τη βούρτσα σώματος. Ξεκίνα από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή από τους μηρούς προς τους γλουτούς σου.

Κάνε απαλό σκραμπ στην προβληματική περιοχή

Δεν είναι κρυφό ότι η απολέπιση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για μια λεία επιδερμίδα. Όπως λοιπόν το κάνεις στο πρόσωπο σου, μην αμελείς τα sexy σημεία του σώματός σου!

Μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν απολέπισης από κάποιο κατάστημα, αλλά αν το θεωρείς ακριβό, από κάτω σου έχoυμε μια συνταγή που θα σε ενθουσιάσει.

Θα χρειαστείς: 1/2 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι, 1/2 φλιτζάνι άργιλο, 1 κουταλάκι του γλυκού καφέ, 1 κανέλα, 15 σταγόνες από έλαια πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ και μέντας. Ανακάτεψέ τα και τοποθέτησέ τα σε ένα αεροστεγές μπωλ.

Για να το χρησιμοποιήσεις, αραίωσε 2 κουταλιές της σούπας σε γάλα και άπλωσέ το με τη βούρτσα σώματος. Στη συνέχεια, τρίψε, ξέπλυνε με χλιαρό νερό και σκούπισε ταμποναριστά με μία πετσετούλα.

Κάνε διατροφή και γυμναστική

Δε χρειάζεται να ξεκόψεις από τα πάντα, απλώς κατανάλωνε λιπαρά τρόφιμα με μέτρο και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου. Καταλαβαίνω ότι μετά από ένα κουραστικό 8ωρο στη δουλειά, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να καθίσεις, αλλά η γυμναστική διώχνει την κυτταρίτιδα πολύ εύκολα.

Κάνε, έστω 10 λεπτά περπάτημα την ημέρα και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Πηγή: www.ediva.gr