Πώς να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν

Σε ποια δεν αρέσουν τα τέλεια κόκκινα χείλη; Για κακή σου τύχη όμως, το να τοποθετήσεις σωστά το κόκκινο κραγιόν μπορεί να αποδειχτεί δύσκολο. Πολλές φορές το lipstick σπάει και δε διατηρείται όσο διάστημα θα ήθελες.

H ediva σου δείχνει έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο, ώστε να πετύχεις τα απόλυτα κόκκινα χείλη. Θα δεις, θα είναι σα να σε έβαψε κάποιος επαγγελματίας μακιγιέρ! 

Πώς να βάψω τα χείλη μου κόκκινα;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Τα τέλεια κόκκινα χείλη είναι σέξυ και τραβούν την προσοχή των αντρών. Θεωρούνται κλασικό στυλ και είναι εξαιρετικά για κάθε περίσταση.

Ο οδηγός που θα βρεις από κάτω αποτελείται μόνο από 3 βήματα και είναι πανεύκολος να τον ακολουθήσεις. Καλή επιτυχία!

Βήμα 1

Στο πρώτο βήμα, χρειάζεσαι ένα κόκκινο lip liner. Θα το χρησιμοποιήσεις ως εξής: Θα σχηματίσεις 2 λοξές γραμμές, που να μοιάζουν με το γράμμα "Χ", στο άνω χείλος. Στη συνέχεια, θα φτιάξεις μία καμπύλη, στο κατώτερο σημείο του κάτω χείλους. Τέλος, θα φτιάξεις 4 κουκίδες, όπως φαίνονται στη φωτογραφία.

Βήμα 2

Και εδώ, χρειάζεσαι το κόκκινο μολύβι χειλιών. Πάρε το μολύβι σου και φτιάξε το περίγραμμα των χειλιών σου. Οι γραμμές και οι κουκίδες από το προηγούμενο βήμα θα σε βοηθήσουν!

Ύστερα, γέμισε τα χείλια σου, χρησιμοποιώντας το μολύβι των χειλιών σου. Σε αυτό το σημείο, κόψε χαρτί υγείας, ταμπόναρε τα χείλη σου και επανέλαβε το γέμισμα.

Βήμα 3Στο τρίτο και τελευταίο βήμα, χρειάζεσαι το κόκκινο κραγιόν σου. Άπλωσε μία γενναιόδωρη στρώση κόκκινου κραγιόν με το πινέλο σου. Αν θέλεις πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε και lip gloss. Έτοιμη!

Έξτρα tip!

15-20 λεπτά πριν εφαρμόσεις το κόκκινο χρώμα στα χείλη σου, κάνε μια απολέπιση. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις τα σπασίματα στο χρώμα.

Πηγή: www.ediva.gr