Γνωρίστε το «έξυπνο» μπιμπερό

fiogf49gjkf0d

Γνωρίζαμε για τις πιπίλες που κλείνουν καθώς πέφτουν και έτσι οι μαμάδες δε χρειάζεται να τις αποστειρώνουν συνέχεια, για τους μουσικούς καθρέπτες και άλλα πολλά. Τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε και το «έξυπνο» μπιμπερό που ενημερώνει για την ποσότητα γάλακτος που πίνει το μωρό.

Το «έξυπνο» μπιμπερό έρχεται από τη Γαλλία και λέγεται Baby GLGL (από το γκλουκ γκλουκ). Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία «έξυπνη» θήκη που καταγράφει πόσο γάλα πίνει το μωρό σας και υποδεικνύει την ιδανική γωνία ταΐσματος.

Το μπιμπερό τοποθετείται μέσα στη θήκη και εκείνη υπολογίζει το βάρος και τη γωνία του, ώστε να υποδείξει την ιδανική γωνία με την οποία πρέπει να το κρατάει κανείς, ούτως ώστε να μην καταπίνει το μωρό αέρα μαζί με το γάλα.

Η υπόδειξη της σωστής θέσης δε γίνεται με κάποιο ηχητικό σήμα, αλλά με δύο βέλη που ανάβουν όταν κρατάει κανείς το μπουκάλι πολύ λοξά ή πολύ ίσια, αλλά σβήνουν όταν το κρατάει με τη γωνία που πρέπει. Η σωστή θέση του μπιμπερό κατά το τάισμα μπορεί να περιορίσει τις γουλίτσες του μωρού και πιθανώς τους κολικούς του, λένε οι επινοητές της θήκης.

Η θήκη, που διατίθεται έναντι ποσού των 100 ευρώ, συνοδεύεται από ένα app για smartphone, που στέλνει στο κινητό πληροφορίες για την ποσότητα και τη διάρκεια κατανάλωσης του γάλακτος από το μωρό.

Πηγή: govastileto.gr