Τι γυαλιά ηλίου να επιλέξω για το καλοκαίρι;

Μεγάλες ή μικρές αγαπάμε τα μαύρα γυαλιά ηλίου, καθώς προσθέτουν στυλ, κομψότητα και σαγηνευτικό βλέμμα! Αλλά ποια γυαλιά είναι κατάλληλα για το πρόσωπό σου ώστε να σε κολακεύουν απόλυτα;

Ένα είναι το προφανές! Αφού πρώτα βρεις τι τύπο προσώπου έχεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί και να ζητήσεις από τον πωλητή να σου δείξει αποκλειστικά το στυλ ή τα στυλ γυαλιών ηλίου που σε κολακεύουν.

Τετράγωνος τύπος προσώπου

Αν το πρόσωπό σου είναι τετράγωνο, θα πρέπει να προμηθευτείς γυαλιά ηλίου που να είναι αρκετά ψηλά για να μην τονίζουν το σαγόνι σου. Και ποια γυαλιά είναι αυτά; Τα οβάλ και τα στρογγυλά τύπου rayban ή πιο σωστά αεροπόρου.

Σχήμα καρδιάς

Εσύ δεν έχεις να κάνεις πολλά! Απλά πήγαινε στο μαγαζί και ζήτα να δοκιμάσεις όσα γυαλιά αεροπόρων τραβάει η όρεξή σου.

Οβάλ πρόσωπο

Είσαι τόσο τυχερή! Όλοι οι τύποι σκελετών ταιριάζουν σε σένα αρκεί να είναι στις σωστές αναλογίες με το πρόσωπό σου.

Στρογγυλό πρόσωπο

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι αυτά που σου ταιριάζουν. Γενικά οι ίσιες γραμμές σκελετού σε κολακεύουν όπως και τα σκούρα χρώματα (μαύρα ή ακόμα και ταρταρούγα).

Όπως και να έχει, ό,τι γυαλί και να επιλέξεις, φρόντισε να σου αρέσει και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Πάντα υπάρχουν οι safe και οι πιο extreme επιλογές. Φρόντισε να το φοράς και όχι να σε φοράει και καλές βουτιές!

Πηγή: www.ediva.gr