Μεταμόρφωσε εύκολα τα βρεγμένα μαλλιά

Λούζεις τα μαλλιά σου και το επόμενο πράγμα που κάνεις είναι απλά να τα στεγνώνεις. Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια χτενίσματα και ψάχνεις κάτι εύκολο;

Θες να είσαι το πρωί λές και το προηγούμενο βράδυ πήγες στο κομμωτήριο; Βρεγμένα, όμορφα μαλλιά για σένα!

Μεταμόρφωσε τα βρεγμένα μαλλιά με 2 εύκολους τρόπους
     
Δεν είναι ότι καλύτερο να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά, μιας και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Φριζαρισμένα και άτονα μαλλιά που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις πρωί πρωί και τρελαίνεσαι και τρέχεις να προλάβεις. Ακολούθησε αυτούς τους 2 απλούς τρόπους και ξύπνα με μαλλιά κομμωτηρίου που θα ζηλεύουν όλοι.

       


Αν θέλεις μαλλιά με όγκο

Αν έχεις μαλλιά με λεπτή τρίχα χωρίς όγκο, ξέρουμε πως νιώθεις. Όλες όσες έχουμε λεπτή τρίχα, προτιμάμε τα μαλλιά με όγκο. Πώς θα τα αποκτήσεις; Πολύ απλά, με ένα "μαγικό" τρόπο που θα σου δείξουμε παρακάτω.

Ψέκασε τα βρεγμένα μαλλιά σου με ενα ειδικό σπρει για όγκο (θα τα βρείτε στα ειδικά καταστήματα), αλλά όχι πολύ στις ρίζες για να μην λαδώσουν.

Μετά κάνε αλογοουρά και τύλιξε τα μαλλιά σου σε ένα στρογγυλό κότσο και στερέωσέ τον στην κορυφή του κεφαλιού σου. Πρόσεξε όμως ο κότσος να είναι χαλαρός για να μη χαλάσεις τον όγκο των μαλλιών.

   

Αν θέλεις κυματιστά, χαλαρά μαλλιά

Βάλε μία ελαφριά μους (αφρό) από τη ρίζα μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου και ελάχιστη λακ. Έπειτα, χώρισε τα μαλλιά σου και ξεκίνα να κάνεις μικρές ή μεγάλες πλεξούδες,αναλόγως πόσο χαλαρά θέλεις τα μαλλιά σου, από τη μέση και κάτω. Προσέξτε οι πλεξούδες να είναι χαλαρές για να φαίνονται φυσικές και ανέμελες. 


Τέλος λύσε τις πλεξούδες,πρόσθεσε λίγο λακ ή αφρό και έτοιμη! Φυσικές μπούκλες που θα ζηλέψουν όλοι, για σένα!  Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και απόκτησε τα μαλλιά των ονείρων σου! Μικρό tip: Άν θες μπορείς να μην λύσεις τις πλεξούδες ή την αλογοουρά και να πάς έτσι στη δουλειά σου για ενα πιο σοφιστικέ λουκ.  

Μικρό tip:

Αν θες μπορείς να μην λύσεις τις πλεξούδες ή την αλογοουρά και να πάς έτσι στη δουλειά σου για ενα πιο σοφιστικέ λουκ.


Πηγή: www.ediva.gr