Όμορφα χτενίσματα για κορίτσι

Κάθε κοριτσάκι από τη στιγμή που αρχίζει να μιλάει, ζητάει και κοκαλάκια για τα μαλλάκια του και εν συνεχεία και διάφορα κοτσιδάκια και και πλεξούδες. Το έχουμε στο DNA μας μάλλον, το να θέλουμε από πολύ μικρές να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.

Το πρόβλημα όμως με τα κοριτσίστικα χτενίσματα είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Πάντα πρέπει να είναι στην εντέλεια, για να είναι ικανοποιημένη η μικρή σου και να γλιτώνεις και εσύ την γκρίνια. Που να βρεις όμως τόσες πολλές και διαφορετικές προτάσεις; Το ediva.gr είναι εδώ για σένα, για να σου παρουσιάσει 30 εκπληκτικά παιδικά χτενίσματα για όλες τις περιστάσεις. Είσαι έτοιμη; Πάμε λοιπόν!                

Κοριτσίστικα χτενίσματα

Το γνωστό πρόβλημα που είχαμε και εμείς είναι ότι από το παιχνίδι έπεφταν τα μαλλιά στο πρόσωπο μας. Άρα θα μπορούσες να επιλέξεις μέχρι και μια απλή κοτσίδα, ούτως ώστε να αποφύγεις αυτό το πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι το κοριτσάκι σου θέλει να νιώθει ότι έχει ένα ξεχωριστό look και όχι το ίδιο με όλες τις φίλες της. Οπότε θα μπορούσες πολύ απλά να δοκιμάσεις και κάποια πλεξούδα σε συνδυασμό με πολύχρωμα λαστιχάκια, για να δείχνουν τα μαλλιά της ακόμη πιο εντυπωσιακά.





  

 



Κοριτσίστικα χτενίσματα για γάμο και βάφτιση

Τώρα εδώ ειδικά αν ο γάμος είναι κάποιου κοντινού προσώπου, δεν μπορείς να κάνεις ένα τελείως απλό χτένισμα στο παιδί σου, θέλει κάτι πιο εντυπωσιακό με μεγαλύτερη φαντασία. Για παράδειγμα αντί να κάνεις μια απλή πλεξούδα, κάνε μια πλεξούδα καταρράκτη που θα δείχνει και πολύ καλύτερη.


Πηγή: www.ediva.gr