Βραδινά χτενίσματα για ίσια και σγουρά μαλλιά

Ψάχνετε ιδέες για βραδινά χτενίσματα που να σας κάνουν να ξεχωρίζετε στην κάθε σας έξοδο; Βρείτε το κατάλληλο χτένισμα για τον τύπο των μαλλιών σας και εντυπωσιάστε.


Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της στοιχεία, που την κάνουν να ξεχωρίζει στην κάθε της έξοδο. Αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητά της, καθώς επίσης και την προσωπικότητά της.

Είτε έχετε ίσια, είτε σγουρά μαλλιά, υπάρχουν αμέτρητα βραδινά χτενίσματα. Και πάντα να θυμάστε ότι αν καταφέρνετε και τα φτιάχνετε και μόνη σας, το αποτέλεσμα πάντα θα είναι το ιδανικό, γιατί κανείς δε γνωρίζει το πρόσωπο αλλά και την προσωπικότητά σας καλύτερα από εσάς.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε πλεκτές κοτσίδες και κότσους. Ποτέ όμως μην υποτιμάτε και ένα απλά πολύ καλά περιποιημένο χτένισμα, χωρίς πολλές υπερβολές. Εξάλλου το φυσικό look είναι πάντα και το πιο εντυπωσιακό.

Βραδινά χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, τα ίσια μαλλιά είναι και τα πιο απαιτητικά για να καταφέρετε ένα εντυπωσιακό βραδινό χτένισμα. Καθώς κατσαρώνουν πολύ πιο δύσκολα και από την άλλη, φριζάρουν πολύ πιο εύκολα.



























Βραδινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Σε αντίθεση με τα ίσια μαλλιά, τα σγουρά μαλλιά είναι των δύο άκρων. Ή που θα χρειάζονται αρκετό χρόνο για να ισιώσουν ή που θα είναι πολύ πιο εύκολο να πλασάρετε ένα ελαφρώς ατημέλητο look style. Η επιλογή είναι καθαρά στο χέρι σας, για τον τρόπο με τον οποίο θα μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας. Αν και πάντα το ατημέλητο στην τελική είναι και το πιο όμορφο.











Πηγή: www.ediva.gr