Διακόσμηση σπιτιού με όμορφα αυτοκόλλητα τοίχου

fiogf49gjkf0dΤα αυτοκόλλητα τοίχου, είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!Τα αυτοκόλλητα τοίχου, είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!Τα αυτοκόλλητα τοίχου, είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!Τα αυτοκόλλητα τοίχου, είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις  οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!
Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για να ανανεώσεις ή να διακοσμήσεις οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου!


Αν δεν μπορείς να ανακαινίσεις το σπίτι σου και να βάλεις ταπετσαρίες τοίχου που κοστίζουν ή σου είναι δύσκολο να βάψεις τους τοίχους, μια πολύ καλή λύση είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου.

Είναι οικονομικά, κολλάνε και ξεκολλούν εύκολα χωρίς να χαλάνε τον τοίχο σου και μπορούν να δώσουν στυλ, χρώμα και αλλάζουν ριζικά το χαρακτήρα στοπ χώρο σου, ανάλογα το θέμα που θα επιλέξεις.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλεις να καλύψεις μικρές ρωγμές και μικροατέλειες στους τοίχους ή ακόμα αν το μικρό σου αγγελούδι ξεδίπλωσε το ταλέντο του πάνω στον τοίχο σου και οι μουτζούρες δε φεύγουν με τίποτα! Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως μπορείς να τα τοποθετήσεις και μόνη σου πανεύκολα

Το ediva.gr  είναι εδώ για να σου δώσει ιδέες διακόσμησης με αυτοκόλλητα τοίχου για όλους τους χώρους του σπιτιού σου

Διακόσμηση κουζίνας 

Μπορείς να βάλεις αυτοκόλλητα στην κουζίνα σου, με οποιοδήποτε θέμα επιθυμείς, κάνοντάς τη "ζεστή" και μοντέρνα! Στα καταστήματα επίσης μπορείς να βρείς πανέμορφα αυτοκόλλητα για το ψυγείο σου.

Διακόσμηση σαλονιού

Μπορείς να διακοσμήσεις ένα μόνο τοίχο με ένα μεγάλο σχέδιο ή να διασκορπίσεις διάφορα μικρά σχέδια σε όλους τους τοίχους. Μία πολύ καλή ιδέα είναι ένα αυτοκόλλητο ρολόι τοίχου! Είναι πολύ πρωτότυπο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας μηχανισμός ρολογιού!

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Υπάρχουν χιλιάδες σχέδια σύμφωνα με το στυλ που θέλεις να δώσεις στο υπνοδωμάτιό σου! Μπορείς να φτιάξεις μια αυτοσχέδια κρεμάστρα τοίχου με αυτοκόλλητο στο χολ ή στην κρεβατοκάμαρά σου, που εκτός από μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σου, θα αποδειχτεί και πολύ χρήσιμη ιδέα!

Αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικά δωμάτια

Είτε έχεις αγοράκι, είτε κοριτσάκι οι επιλογές είναι πολλές! Μπορείς να φτιάξεις εξ'ολοκλήρου το παιδικό δωμάτιο με αυτοκόλλητα που μπορείς να αλλάξεις όποια στιγμή θελήσεις! Δες μερικές ιδέες για υπνοδωμάτια αγοριών αλλά και κοριτσιών.

Πηγή: www.ediva.gr