Εξώπλατα φορέματα: Με τι χτενίσματα και σουτιέν συνδυάζονται


Είναι σέξι, αλλά και μυστηριώδες και σεμνό. Μπορείς να πετύχεις μοναδική ισορροπία μεταξύ του να προβάλεις το σώμα σου και να φαίνεσαι κομψή.

Επίσης, για εκείνες που δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους, είναι ένας καλός τρόπος να καλύψουν τις ατέλειες και να τονίσουν άλλα μέρη του σώματος.

Celebrities, όπως η Rihanna, η Adriana Lima, η Blake Lively, η Kate Hudson, η Rosie Huntington Whiteley, η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow κ.ά. λατρεύουν τα εξώπλατα φορέματα.


Πώς να το φοράμε

Πρώτα από όλα, πρέπει να ισορροπήσεις τη γυμνή πλάτη με ένα απλό κλειστό ντεκολτέ. Ξέχνα τα κολιέ και τα μεγάλα σκουλαρίκια. Τα εξώπλατα φορέματα δεν είναι ευέλικτα, γι’αυτό πρέπει να προσέξεις.

Για μια μέρα στην πόλη, φόρεσε το φόρεμα με απλά παπούτσια και μικρή τσάντα, καλύτερα με μερικά στολίδια, για να ισορροπήσεις την έλλειψη κοσμημάτων. Τα καλύτερα χρώματα για το πρωί είναι άσπρο, μαύρο και μπεζ, αλλά μπορείς να διαλέξεις και φλοράλ, για πιο ρομαντικό λουκ.

Οι γόβες στιλέτο είναι το παπούτσι που θα ταίριαζε, αλλά μπορείς να φορέσεις και μονόχρωμες πλατφόρμες ή και μπαλαρίνες.

Για πιο κάζουαλ, αλλά το ίδιο σέξι λουκ, τα εξώπλατα μπλουζάκια είναι ένας τρόπος να δείξεις λίγο δερματάκι, αλλά να παραμείνεις απλή.

Μπορείς να τα φορέσεις με τζιν, μακριές φούστες ή χρωματιστά παντελόνια. Έτσι μπορείς να προσθέσεις και λίγα αξεσουάρ. Δοκίμασε ένα κολιέ πλάτης.

Για μια βραδινή έξοδο ή κάποια εκδήλωση, το εξώπλατο φόρεμα μπορεί να σε μετατρέψει στη σταρ της βραδιάς. Για ένα κομψό στυλ, η σίγουρη επιλογή είναι τα ουδέτερα χρώματα, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πιο ζωηρά.

Φόρεσε ένα φόρεμα με έντονα χρώματα με απλές μαύρες ή μπεζ γόβες και ασορτί τσαντάκι. Βάλε και μόνο ένα κόσμημα. Σκουλαρίκια ή ένα ασημένιο βραχιόλι.

Χτένισμα

Το καλύτερο χτένισμα για αυτά τα ντυσίματα είναι σίγουρα ο κότσος ή μια ουρά. Ανάλογα την περίσταση, διάλεξε μεταξύ μιας ωραίας πλεξούδας ή ενός επιμελώς ατημέλητου κότσου. Πρέπει να αναδεικνύεις την πλάτη σου.

Κατάλληλα σουτιέν

Οι τιράντες του σουτιέν δεν πρέπει να φαίνονται σε καμία περίπτωση και λέμε ένα μεγάλο όχι στις πλαστικές.

Επίσης, προσπάθησε να μη φορέσεις σουτιέν για μερικές ώρες πριν βάλεις το φόρεμα. Φόρεσε ένα σουτιέν με πολύ χαμηλή πλάτη ή με στολισμένες τιράντες, έναν κορσέ με χαμηλή πλάτη ή ένα σουτιέν από σιλικόνη.

Πηγή: www.ediva.gr