Έτσι διατηρεί το κορμί της η Κέιτ Μίντλετον!

Οι Βρετανοί την λατρεύουν, είναι κομψή, γλυκιά, με τον δικό της ξεχωριστό τύπο καε με καλλίγραμμο κορμί χωρις ψεγάδια. Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται πώς γίνεται να διατηρεί ένα τόσο fit σώμα μετά από τρεις εγκυμοσύνες. Όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντήσεις- ή σχεδόν όλες. Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν, όπως δημοσιεύει το thetoc.gr ακολουθεί πέντε μικρά μυστικά διατροφής κι έτσι διατηρεί τις ιδανικές αναλογίες. Για να δούμε τι λέει η Κάρολιν Ρομπ, η σεφ της βασιλικής οικογένειας εδώ και 10 χρόνια.

Η Κέιτ τρελαίνεται για τα καυτερά

Η αγαπημένη συνήθεια της Κέιτ είναι να μαγειρεύει η ίδια για τον Γουίλιαμ και να τρώνε οι δυο τους στην κουζίνα. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ πάντα προσθέτει στα πιάτα της καυτερά μπαχαρικά, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς επιταχύνουν το μεταβολισμό και καίνε το λίπος. Ο Πρίγκιπας κάποιες φορές αστειεύεται μαζί της, λέγοντάς της πως εκεί οφείλεται η... σιλουέτα του.

Πειθαρχημένη όταν χρειάζεται

Για να καταφέρει να χάσει τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της ακολούθησε τη δίαιτα Dukan. Για να καταπολεμά τις λιγούρες της επιλέγει σαν σνακ χουρμάδες και cottage cheese χωρίς λιπαρά.

Δεν έχει τύψεις

Δεν καταπιέζεται ποτέ στις διακοπές και απολαμβάνει χωρίς τύψεις ό,τι θελήσει. Άλλωστε όταν καταφέρνει μετά να μπει σε διατροφικό πρόγραμμα το ρίχνει έξω. Ζωντανό παράδειγμα τα Χριστούγεννα που επισκέφθηκε το Sandringham House με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, το πρωί έπαιρνε ένα εξαιρειτκά πλούσιο πρωινό, το μεσημέρι έτρωγε σαλάτα με γαρίδες ή αστακό και ψητή γαλοπούλα που συνοδευόταν από ραπανάκια, καρότα και λαχανάκια Βρυξελλών. Το βράδυ ο βασιλικός σεφ τής μαγείτευε γαλοπούλα ή μοσχάρι με 15 διαφορετικές επιλογές συνοδευτικών.

Λέει "ναι" στις νέες γεύσεις

Οι ειδικοί δεν κρύβουν ένα βαισκό μυστικό για τη διατροφή: δεν πρέπει κάθε μέρα να τρώμε τα ίδια, γιατί θα φτάσουμε στο σημείο να τρώμε περισσότερο για να αντιληφθούμε τη γεύση, αφού είναι πια τόσο συνηθισμένη για εμάς. Η Κέιτ Μίντλετον συμφωνεί απόλυτα, για αυτό και δοκιμάζει νέες γεύσεις και κάνει να εμπλουτίζει τις επιλογές στην καθημερινότητά της.

Τρώει λίγο φαγητό και επιβραβεύει τον εαυτό της με γλυκάκια

Είναι δύσκολο να αποφύγεις τα γλυκά που υπάρχουν στο ψυγείο, για αυτό και πρέπει να βρεις μία λύση. Η Κέιτ τη βρήκε: όταν πρόκειται να φάει γλυκό, τότε κανονίζει και τρώει μικρά γεύματα. Επίσης, εκείνη δεν αδειάζει τα πιάτα με τα πολύ λιπαρά γλυκά, αλλά επιλέγει ένα μικρό κομμάτι κέικ μαζί με το τσάι της. 

Πηγή: www.entertv.gr