Ιωάννα Τριανταφυλλίδου–Πάνος Βλάχος και πάλι μαζί!

Οι φήμες για χωρισμό, που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, διαψεύστηκαν πανηγυρικά όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο "Anodos" οι θαμώνες του μαγαζιού είδαν το ζευγάρι Τριανταφυλλίδου–Βλάχος πιο ερωτευμένους από ποτέ.

"Κρίση ήταν και πέρασε;", είναι η επόμενη ερώτηση που ακούγεται εδώ και μερικούς μήνες, διάστημα που παρακολουθήσαμε το ζευγάρι είτε να μην εμφανίζεται μαζί, είτε να κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. 

Παρ'όλα αυτά, η κοινή τους δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο τράβηξε όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τα φλας του φωτογράφου, καθώς οι δυο τους ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ!

«Δεν είναι απλά μια σχέση, η Ιωάννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου», είχε δηλώσει ο Πάνος Βλάχος για τη σύντροφό του, ενώ εκείνη κρατούσε πολύ πιο χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια του "Bake off" μπορεί να μην έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "YOU", τέλος καλό όλα καλά, κρίση ήταν και πέρασε, το ζευγάρι συγκατοικεί ξανά μαζί και κάνει μια νέα αρχή στη σχέση του.




Πηγή: www.govastileto.gr