Ντεμοντέ συνήθειες που έγιναν φέτος τάσεις του μακιγιάζ

Μόδα είναι και γυρίζει. Και εκεί που είχαμε πει ευτυχώς που έφυγε η δεκαετία του '90 και εκείνη η τρέλα με τα έντονα χρώματα, τσουπ να τη πάλι. Και δεν είναι μόνο στα ρούχα και στα αξεσουάρ, είναι και στο μακιγιάζ.

Τώρα για να λέμε και τις αλήθειες μας, όσο και να "κράζαμε" αυτή τη μόδα, κρυφά όλες μέσα μας θέλαμε κάποια στιγμή να τη ζήσουμε. Φέτος έχουν επιστρέψει ντεμοντέ συνήθειες και έχουν γίνει οι μεγαλύτερες τάσεις του μακιγιάζ. 

Αν αναρωτιέσαι για ποιες ντεμοντέ συνήθειες μπορεί να λέμε, απλά αναρωτήσου την τελευταία φορά που έβαλες ρουζ από το μάγουλο μέχρι τον κρόταφο ή την τελευταία φορά που το glitter υπήρχε παντού πάνω σου.

Δε σε κρατάμε άλλο σε αγωνία και ευθύς αμέσως σου παρουσιάζουμε τις ντεμοντέ συνήθειες που έγιναν φέτος οι μεγαλύτερες τάσεις του μακιγιάζ!

Φούξια κραγιόν

Το φούξια κραγιόν της Μπάρμπι που μόλις το αντίκριζες τυφλωνόσουν και λίγο από το πόσο λαμπερό είναι, είναι και πάλι πίσω. Φόρα το, απόλαυσέ το και μην το βγάλεις από πάνω σου.

Από τα πιο κοριτσίστικα χρώματα για να βάλεις στα χείλια σου, που όμως με ένα άκρως θηλυκό μακιγιάζ στα μάτια μπορεί να καθηλώσει όλα τα βλέμματα.

Παστέλ σκιές

Απαλές παστέλ σκιές σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις. Πράσινο, μπλε, ροζ, κίτρινο, μοβ. Δεν υπάρχει περιορισμός. Ό,τι σκιά υπάρχει σε παστέλ απόχρωση μπορείς φέτος να τη φορέσεις και να την ευχαριστηθείς, χωρίς να ανησυχείς  για την κοινωνική κατακραυγή.

Glitter παντού

Θες γυαλάδα στα χείλη; Βάλε glitter. Θες γυαλάδα στο πρόσωπο; Βάλε glitter. Θες γυαλάδα και στο υπόλοιπο σώμα; Βάλε glitter. Φέτος θα γίνει της μουρλής από φωτεινότητες και γυαλάδες.

Κραγιόν που λαμπυρίζουν. Προϊόντα glitter για όλο το σώμα για να αγοράσεις και να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Ξέχνα το λαμέ σου το φόρεμα. Τώρα μπορείς να κάνεις το ίδιο εφέ και μόνη σου με την τεχνική του μακιγιάζ!

Χρωματιστές mascaras

Πάντα μας άρεσε να έχουμε επιλογές στο χρώμα της μάσκαρα που χρησιμοποιούμε. Κυρίως γιατί έτσι αναδεικνύουμε την προσωπική μας διάθεση κάθε μέρα.

Ναι, δε λέω=με, η μαύρη μάσκαρα που απλά μαγνητίζει τα βλέμματα είναι αναντικατάστατη, αλλά μας αρέσει να έχουμε και την επιλογή και άλλων χρωμάτων για να συνδυάζουμε διάθεση, βάψιμο και συνολάκι.

Λεπτά φρύδια

Μην τρομάζεις, δε μιλάμε για τα πολύ λεπτά φρύδια τύπου Christina Aquilera που ακόμα στοιχειώνουν τον ύπνο μας.

Απλά αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα γεμάτα, φυσικά φρύδια και επιλέγουμε πιο λεπτεπίλεπτα σχήματα.

Οπότε αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσει περισσότερο ένα λίγο παραπάνω βγαλμένο φρύδι, φέτος είναι η εποχή σου. Πρόσεχε μόνο μην το παρακάνεις και έχεις το φρύδι γραμμή.

Μπλε σκιά

Επίσης μια τάση που έχουμε αγαπήσει. Μπλε σκιά στα μάτια-δεν έχει σημασία ποια απόχρωση, όλες οι αποχρώσεις του μπλε είναι αποδεκτές. Πιστεύοθμε πως το αμέσως καλύτερο από το μπρονζέ smokey eye, είναι το μπλε smokey eye.

Πολύ εντυπωσιακό, τόσο σκούρο, όσο χρειάζεται για να μη φαίνεται υπερβολικά σκοτεινό και επίσης κολακεύει σχεδόν όλες τις γυναίκες. Ε, δε γίνεται να μην το λατρέψεις!

Σκούρα κραγιόν

Σκούρο καφέ, βυσσινί, μοβ, πολύ σκούρο κόκκινο, ακόμα και μαύρο είναι μόνο λίγες από τις αποχρώσεις που λατρεύουμε και έχουμε στην κατοχή μας. Κορίτσια μου τολμήστε το.

Είναι κραγιόν statement που δείχνουν το δυναμισμό μιας γυναίκας. Μη σε νοιάζει αν οι άλλοι το θεωρήσουν πολύ γκοθ ή πολύ σκούρο, αν σου αρέσει φόρεσέ το!

Πολύ έντονο ρουζ

Δε μιλάμε για απλά έντονο ρουζ. Μιλάμε να ξεκινάει από το μάγουλο το ροζ ρουζ και να φτάνει κρόταφο. Να είσαι δηλαδή σχεδόν όλη ροζ στο πρόσωπο.

Βέβαια, άμα επιλέξεις να το δοκιμάσεις, καλό θα ήταν να αφήσεις όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ φυσικό. Βαριά, βαριά ένα απαλό ροζ-φουξ κραγιόν στα χείλη.

Όχι κάτι έντονο, κάτι απαλό για να ισορροπήσει το πολύ ρουζ που θα έχεις.

Πηγή: www.ediva.gr