8 τρόποι να συνδυάσεις ριγέ ρούχα

Τα ρούχα με ρίγες θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα και κλασικά σχέδια που έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, σε όλα τα στυλ και είναι πάντα στη μόδα!

Οι ρίγες μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις και από όλες τις ηλικίες. Μπορεί να είναι σοβαρές, παιχνιδιάρικες, τολμηρές ή διακριτικές. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου, μπορείς να την εκφράσεις με το κατάλληλο ριγέ σύνολο.

Και αν αυτή τη στιγμή έχεις κολλήσει μπροστά από την ντουλάπα σου ψάχνοντας πώς να συνδυάσεις ρούχα με ρίγες, συνέχισε να διαβάζεις.

Είμαστε εδώ να σου παρουσιάσουμε 8 τρόπους για να φτιάξεις το τέλειο outfit με ρίγες φέτος το χειμώνα.

Βάλε χρώμα

Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό! Εάν θέλεις να σπάσεις τη ρουτίνα της μονοχρωμίας και να δώσεις ένταση, δοκίμασε να φορέσεις ρίγες με χρώματα όπως έντονο μπλε και ζωηρό κόκκινο σε συνδυασμό με άσπρο. Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό, προτείνουμε να παίξεις με τις αποχρώσεις των χρωμάτων.

Μπορείς δηλαδή να διαλέξεις ένα ριγέ ρούχο το οποίο θα έχει πάνω του όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου!

Ρίγα με ρίγα

Ρίγες απ’την κορφή ως τα νύχια! Ναι, ναι καλά άκουσες! Εάν ψάχνεις ένα επαγγελματικό look, το οποίο όμως θα δίνει και το στίγμα σου, δοκίμασε ένα ριγέ κοστούμι σε τόνους άσπρο/γκρι ή άσπρο/μπλε.

Εάν πάλι έχεις πιο χαλαρή διάθεση, μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ριγέ παντελόνι με την αγαπημένη σου ριγέ μπλούζα, ακόμα και αν δεν είναι σετ.

Αν οι ρίγες στα δυο ρούχα έχουν αντίθετες κατευθύνσεις, ακόμα καλύτερα! Θα δώσουν ένα ιδιαίτερο αέρα στο ντύσιμο σου, κάνοντάς το πιο ενδιαφέρον.

Παίξε με τα επίπεδα

Οι ρίγες λόγω του σχεδίου τους προσδίδουν βάθος στο ντύσιμό σου. Αρκεί ένα ριγέ μπλουζάκι μέσα από τη ζακέτα και το μπουφάν σου για να απογειώσει την εμφάνισή σου. Πολύ καλύτερα απ’ ότι ένα απλό μπλουζάκι με έντονο χρώμα!

Ρίγες με εμπριμέ

Ακούγεται ριψοκίνδυνο αλλά δεν είναι! Οι ρίγες θεωρούνται το πιο ουδέτερο από όλα τα σχέδια και για αυτό το λόγο μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα.

Διάλεξε ένα σχέδιο το οποίο θα κυριαρχεί στο ντύσιμό σου και ένα πιο ήπιο για να το συνοδεύσει. Φρόντισε τα δυο σχέδια να έχουν διαφορετική υφή και διαφορετικά επίπεδα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Να θυμάσαι ότι αν δυο ρούχα ταιριάζουν χρωματικά θα ταιριάζουν και τα σχέδιά τους!

Διακριτικές ρίγες

Εάν το να φοράς ρίγες από πάνω μέχρι κάτω σου φαίνεται υπερβολικό, μπορείς να δώσεις μια “πινελιά” στο ντύσιμό σου με ένα ρούχο, το οποίο θα έχει απλά μερικές ριγέ λεπτομέρειες.

Θα μπορούσε να είναι ένα μπλουζάκι με ριγέ μανίκια ή μια εσάρπα με ριγέ τελείωμα.

Έτσι κάνεις το ντύσιμό σου πιο διασκεδαστικό, χωρίς όμως να περιπλέκεσαι πολύ με σχέδια!

Τόλμησε

Η πιο ασφαλής λύση όσον αφορά τις ρίγες είναι ένα ριγέ μπλουζάκι. Αλλά γιατί να μείνεις εκεί;

Δοκίμασε να φορέσεις ριγέ παντελόνια, ριγέ φούστες και ζώνες ή να κρατήσεις μια ριγέ τσάντα!

Πολύ ενδιαφέρον έχουν επίσης τα ριγέ τακούνια, τα οποία να είσαι σίγουρη ότι θα κάνουν τη διαφορά και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Πολυδιάστατες ρίγες

Ρίγες, ρίγες και άλλες ρίγες! Είναι άραγε ποτέ αρκετές; Είπαμε ήδη ότι μπορείς να συνδυάσεις διάφορα σχέδια μαζί, αλλά ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα! Βάλε έντονα χρώματα και ρίγες με διαφορετικές κατευθύνσεις και επίπεδα.

Μη φοβηθείς να παίξεις με τα μήκη, τα υφάσματα και τα σχέδια. Θα μπορούσες για παράδειγμα να φοράς μια ολόσωμη ριγέ φόρμα κρατώντας ένα πουά τσαντάκι! Υπερβολικό; Μάλλον όχι!

Πειραματίσου

Οι ρίγες δεν είναι απλά το κλασικό μονοκόμματο σχέδιο που έχουμε πολλές στο νου μας. Μπορεί να είναι ενιαίες, διακεκομμένες, φαρδιές ή λεπτές, πολύχρωμες, διαγώνιες, κάθετες και ένα σωρό άλλα!

Οι ρίγες είναι πάντα παρούσες σε όλες τις καινούριες κολεξιόν των μεγάλων οίκων και σε μεγάλη ποικιλία!

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, μπορείς να βρεις το ριγέ σύνολο που ταιριάζει στο χαρακτήρα σου και σε κάνει να νιώθεις δυναμική! Οι επιλογές είναι άπειρες, οπότε ξεκίνα να πειραματίζεσαι!

Πηγή: www.ediva.gr