Κατερίνα Γερονικολού: "Όταν ερωτεύομαι, το κάνω άνευ όρων"

Μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της διανύει η Κατερίνα Γερονικολού τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Το Τατουάζ", πρόκειται να ενσαρκώσει τη Λίζα Πετροβασίλη στη θεατρική παράσταση "Χτυποκάρδια στο θρανίο", ενώ σε λίγους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία "The Bachelor", στην οποία έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μαζί με τον αγαπημένο της. 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Κατερίνα Γερονικολού ζει ένα θυελλώδη έρωτα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας "The Bachelor" και μερικά χρόνια μετά η φιλία τους μετατράπηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η Κατερίνα Γερονικολού, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό "Omikron", μίλησε για τον έρωτά της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποκαλύπτοντας πως:

«Εγώ όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι άνευ όρων»! Οι δύο ηθοποιοί είναι full in love και βιώνουν μία από τις καλύτερες φάσεις στη σχέση τους, χωρίς να σκέφτονται το τι θα γίνει στο μέλλον και ζώντας απλά το παρόν, το οποίο είναι γεμάτο έρωτα και όμορφες στιγμές.

Πηγή: www.govastileto.gr