7 τρόποι για να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο

Όλο και περισσότερες σχέσεις αποτυγχάνουν, πολλοί άντρες και γυναίκες είναι απογοητευμένοι από τις σχέσεις τους. Ποιοι είναι οι τρόποι για να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο;

Οι άντρες είναι απλά όντα. Εμείς σα γυναίκες τείνουμε να περιπλέκουμε τα πράγματα, να κάνουμε δύσκολες σκέψεις και να αγχωνόμαστε άδικα μόνες μας. Γι'αυτό λοιπόν θα σου γράψoυμε 7 προτάσεις (θεωρητικές και πρακτικές) για να έχεις έναν ευτυχισμένο άντρα στο πλευρό σου.

Να του δείχνεις σεβασμό και εμπιστοσύνη

Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι πάρα πολύ σημαντικά συστατικά για μία υγιή σχέση, για έναν ευτυχισμένο άντρα. Το να σέβεσαι το χώρο και το χρόνο του, το να εμπιστεύεσαι το λόγο και τις πράξεις του είναι απαραίτητο για μία ειλικρινή επικοινωνία.

Θα νιώθει χαρά και ασφάλεια, δε θα φοβάται να σου πει τι σκέφτεται, τι πιστεύει και τι θέλει να κάνει. Έτσι, όχι μόνο εκείνος θα είναι πιο ελεύθερος, αλλά και εσύ θα μπορείς επιτέλους να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεται και έχει ανάγκη.

Να τον φροντίζεις

Είναι πολύ όμορφο να τον περιποιείσαι. Δείχνει την αγάπη σου για εκείνον, ένα είδος προστασίας και φροντίδας. Ξέρει ότι είσαι δίπλα του και νοιάζεσαι για εκείνον.

Ένα πρωινό ή ένα δείπνο, τακτοποίηση των πραγμάτων του και βοήθεια σε ό,τι χρειάζεται και μπορείς να συμμετέχεις είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Ξέρεις εσύ, γίνε λίγο χαρωπή νοικοκυρά! Μη κλειστείς στην κουζίνα, αλλά κάνε τα κόλπα σου, θα τα εκτιμήσει!

Να είσαι ειλικρινής και να μη ζηλεύεις

Όπως είδες και στο νούμερο 1, η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης. Όταν πραγματικά ακούς τι έχει να σου πει, δε φτιάχνεις σενάρια και είσαι ειλικρινής μαζί του, απελευθερώνεται. Απελευθερώνεσαι κι εσύ.

Είναι ο πιο καλός τρόπος να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο. Μην τον κουράζεις με τη δική σου φαντασία. Για να είναι μαζί σου σε θέλει, προσπαθεί να σε κάνει χαρούμενη. Μη ζηλεύεις και προσπάθησε να τον κάνεις κι εσύ ευτυχισμένο!

Να είσαι το στήριγμα του

Ο άντρας χρειάζεται να παίρνει αποφάσεις, να είναι ο ηγέτης και δεν υποτιμούμε τις γυναίκες. Είναι στη φύση του να είναι ο αρχηγός και να μετράει ο λόγος του. Τι συμβαίνει όμως όταν τα βρίσκει λίγο σκούρα σε κάποια θέματα;

Εδώ έρχεσαι εσύ. Άκουσε το πρόβλημά του, συζήτησέ το μαζί του, συμβούλεψε τον κι άφησε τον στο τέλος να κάνει τη δική του επιλογή. Μη γίνεις η δασκάλα του. Γίνε το στήριγμά του στις δύσκολες και κακές στιγμές. Κάνε τον να νιώσει ότι δεν είναι μόνος.

Να είναι το καταφύγιό σου

Όσο σημαντικό είναι να είσαι εσύ το στήριγμά του, άλλο τόσο μετράει να είναι και εκείνος το καταφύγιό σου. Νιώθει δυνατός όταν ξέρει πως ανά πάσα στιγμή είναι εκεί για εσένα και πως θα καταφύγεις σε αυτόν για λύσεις.

Αντικειμενικά, ένας άντρας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα από εμάς. Είναι καλός βοηθός και του είναι πιο εύκολο να βρίσκει λύσεις σε κάποια ζητήματα. Πες του (και το τονίζω, πες του) τι σε προβληματίζει και όταν σου δώσει λύση, θα νιώσει καλά με τον εαυτό του και με την σχέση του.

Αγόρασέ του εισιτήρια για την αγαπημένη του ομάδα

Και τώρα στα πρακτικά! Στους περισσότερους άντρες αρέσει το ποδόσφαιρο. Αγόρασε εισιτήρια για να παρακολουθήσει live την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο και κάνε του έκπληξη. Εάν σου αρέσει κι εσένα πήγαινε μαζί, αλλιώς στείλε τον με ένα φίλο του.

Όπως και να έχει, θα χαρεί τόσο με τον αγώνα και την έκπληξή σου, όσο και με το γεγονός ότι τον ξέρεις τόσο καλά και έκανες ένα όμορφο, στοχευμένο δώρο. Θα υπάρξει κάποιος πιο ευτυχισμένος άντρας από τον δικό σου, ύστερα από αυτό;

Σεξοuαλικά παιχνίδια

Ξέρεις. Δεν χρειάζεται να σου γράψω αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις. Οι άντρες, ίσως λίγο περισσότερο από τις γυναίκες, έχουν ανάγκες και φαντασιώσεις. Ικανοποίησε τον, γίνε τολμηρή και παιχνιδιάρα στο σεξοuαλικό κομμάτι της σχέσης σας.

Όσο καλή, γλυκιά και ταπεινή είσαι την ημέρα, άλλο τόσο προκλητική, sexy και τολμηρή πρέπει να είσαι το βράδυ. Είσαι δική του, γίνε δική του, δείξε το με τον πιο πρακτικό τρόπο που μπορεί να το καταλάβει.

Αγαπητή μaw φίλη, όπως βλέπεις, οι τρόποι για να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο είναι οι αυτονόητοι. Να είσαι ο εαυτός σου, ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και δημιούργησε μια ευτυχισμένη σχέση, είναι στο χέρι σου!

Πηγή: www.ediva.gr