20 ιδέες για να φορέσεις το κόκκινο πανωφόρι σου

Το κόκκινο χρώμα, είναι ιδιαιτέρως αγαπητό από τις γυναίκες, αφού ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος και χαρίζει φως και ένταση.

Θα σου δείξουμε υπέροχες ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο πανωφόρι με στυλ και να κάνεις μοντέρνο look που εντυπωσιάζει.

Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει με μια πληθώρα χρωμάτων και αποχρώσεων το ίδιο μοναδικά, καθιστώντας το ιδανική επιλογή στα ρούχα για κάθε εποχή.

Από παλτό και σακάκια, μέχρι δερμάτινα τζάκετ και μπουφάν, όπως και αν το φορέσεις σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση φέτος το χειμώνα.

Κόκκινο παλτό

Ένα κόκκινο παλτό ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, αφού μπορείς να το φορέσεις και σε καθημερινές, αλλά και σε πιο επίσημες εξόδους σου.

Διάλεξε το ιδανικό μήκος για εσένα και απόκτησε ένα διαχρονικό ρούχο που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό με στυλ και φινέτσα.

Κόκκινο δερμάτινο μπουφάν

Αν ψάχνεις τι χρώμα να επιλέξεις στο επόμενο δερμάτινο τζάκετ σου, τότε είμαστε εδώ να σου προτείνουμε το κόκκινο.

Είναι ένα τολμηρό χρώμα, που όμως ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με κάθε στυλ ντυσίματος. 

Κόκκινο σακάκι

Το κόκκινο σακάκι είναι ένα πανέμορφο ρούχο που θα χαρείς να φοράς σε κάθε σου έξοδο. Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και δες πως θα απογειώσει το look σου.

Ακόμα, είναι υπέροχο σαν πανωφόρι σε πιο επίσημες εξόδους με παντελόνια ή φούστες, αφού χαρίζει με διακριτικό τρόπο χρώμα και φωτεινότητα στο ντύσιμο σου,.

Κόκκινα μπουφάν

Το κόκκινο μπουφάν είναι μια άριστη επιλογή για εσένα που θέλεις να αποφύγεις τα σκούρα χρώματα στα πανωφόρια το χειμώνα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος και είναι πάντα μοδάτο και κομψό.

Αυτές οι επιλογές για κόκκινο πανωφόρι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό στυλ για εσένα και να έχεις ένα διαχρονικό και όμορφο κομμάτι στην ντουλάπα σου, που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου έξοδο.

Πηγή: www.ediva.gr