4 look για να συνδυάσεις και να απογειώσεις το τζιν μπουφάν

Αν υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα, αυτό είναι το τζιν μπουφάν. Δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα, ωστόσο εξελίσσεται μαζί με όλες τις τάσεις της μόδας.

Φέτος το συναντάμε φαρδύ σε ίσια γραμμή και με επιρροές από τη δεκαετία του '80. Υπάρχουν τρόποι να το φορέσουμε σωστά ώστε να μη φαίνεται σαν να το δανειστήκαμε από το αγόρι μας.

Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και σε όλες τις ηλικίες. Για την κάθε μία από εμάς υπάρχει ένα τζιν μπουφάν που μας αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει το προσωπικό μας στυλ και γούστο.

Με ένα δροσερό μίνι

Το απλό μίνι φόρεμα ή μίνι φούστα είναι μια από τις τάσεις που αγαπάμε και την είδαμε να επιστρέφει. Ιδανικό για μια κομψή και σέξι εμφάνιση που κλέβει τις εντυπώσεις με την απλότητά της.

Συνδυάζεται τέλεια με ένα απλό t-shirt και διακριτικά κοσμήματα. Ρίξε στους ώμους σου και το φαρδύ τζιν μπουφάν σου και δημιούργησε ένα look με απόχρωση γαλλική και ρομαντική.

Τζιν με τζιν

Το τζιν παντελόνι είναι πάντα μια επιλογή που αγαπάμε. Είναι επίσης ένας "φρέσκος" και μοντέρνος συνδυασμός με το τζιν μπουφάν. Μπορεί να ακούγεται αταίριαστο, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Για να αποφύγεις υπερβολές ή παραφωνίες, επίλεξε υφάσματα των ίδιων αποχρώσεων.

Αν όμως θέλεις, μπορείς να τολμήσεις και ένα συνδυασμό τελείως διαφορετικών χρωμάτων. Το υπόλοιπο look δε χρειάζεται και πολλά.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ριγέ μπλούζες και sneakers ή και με ένα ζευγάρι ουδέτερα σανδάλια. Αν θέλεις να προσθέσεις και έναν αέρα δροσερό, μπορείς να προσθέσεις και ένα μεταξωτό μαντίλι γύρω από το λαιμό.

Με φορέματα που αναδεικνύουν τη γραμμή σου

Αν θεωρείς ότι τα φορέματα που "αγκαλιάζουν" το σώμα σου ελαφρώς τολμηρά για σένα, τότε το φαρδύ μπουφάν θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Εξυπηρετεί τέλεια τις ισορροπίες, αναδεικνύοντας παράλληλα και τη σιλουέτα σου.

Ειδικά αν έχεις πάρει και αυτό το γλυκό, καλοκαιρινό χρώμα, διάλεξε ένα φόρεμα σε λευκές ή παλ αποχρώσεις και ρίξε από πάνω το μπουφάν.

Το look αυτό είναι ρομαντικό, αποπνέοντας έναν αέρα νεανικό σε όποια ηλικία και αν θελήσουμε να το επιλέξουμε. Ιδανικό για απογευματινές και βραδινές βόλτες που μπορείς να το προσαρμόσεις στο στυλ και στη διάθεσή του, συνδυάζοντάς το με τα παπούτσια της επιλογής σου.

Πρόσθεσε λεπτομέρειες και patches

Για να δώσεις στο μπουφάν σου έναν τόνο vintage, μπορεί να προσθέσεις διάφορα patches και λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές στα καταστήματα ραπτικής, δίνοντάς σου πολλές λύσεις.

Είτε προτιμάς ένα στυλ πιο ροκ ή πιο ρομαντικό με λουλουδάκια, σίγουρα μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ακόμα μια εναλλακτική που βρήκαμε στις φετινές προτάσεις των σχεδιαστών είναι τα αρχικά και οι φράσεις στην πλάτη του μπουφάν.

Επιπλέον, μπορείς να ανανεώσεις ένα παλιό μπουφάν που έχεις στην ντουλάπα σου με χάντρες, χρωματιστές φουντίτσες, ακόμα και κεντητά.

Το τζιν μπουφάν λοιπόν είναι ένα κομμάτι πασπαρτού που καλύπτει κάθε μας ανάγκη. Θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα που θα σου αρέσει και είμαστε σίγουροι θα σε συνοδεύει για χρόνια.

Επειδή όμως και η μόδα κύκλους κάνει, πριν ψάξεις να βρεις το κατάλληλο για σένα στα μαγαζιά, κάνε μια βόλτα στην ντουλάπα σου ή ακόμα και στης μαμάς σου.

Μικρές λεπτομέρειες και μετατροπές μπορούν να ανανεώσουν ακόμα και ξεχασμένα κομμάτια. Μερικές φορές οι θησαυροί είναι δίπλα μας.

Πηγή: www.ediva.gr