8 υπέροχα χτενίσματα για πολυάσχολες μαμάδες

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει περιποιημένη και να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Έτσι και οι μανούλες θέλουμε να είμαστε όμορφες και κομψές κάθε ώρα της ημέρας, για αυτό θα σου δείξουμε μοναδικά χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Από κότσους που δε χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο για να σε κάνουν να δείχνεις καλοχτενισμένη, μέχρι πιο ιδιαίτερα πιασίματα, όπως πλεξούδες περίτεχνα πιασμένες, όλα είναι εύκολα και δεν απαιτούν να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να τα δημιουργήσεις.

Ψηλός κότσος

Ένας κότσος είναι ιδανικός για τους ζεστούς μήνες που δε θέλεις να έχεις τα μαλλιά να κολλάνε στο πρόσωπό σου, αλλά και κάθε εποχή για να είσαι καλοχτενισμένη και κομψή χωρίς να κάνεις πολλά.

Μαζεμένα μισά μαλλιά

Τα μαζεμένα μαλλιά χαρίζουν όγκο και δίνουν μια μοντέρνα αίσθηση στο look σου. Μάζεψε τα μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπο και τα πλάγια σε έναν κότσο ψηλά στο κεφάλι και είσαι έτοιμη.

Πλεξούδα στο πλάι

Μια πλεξούδα στο πλάι είναι ιδανική για εσένα που σου αρέσει να δείχνεις μοντέρνα και όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας.

Μαζεμένα μαλλιά και κότσος

Για τις πολυάσχολες γυναίκες που δε θέλουν επιτηδευμένο look, ένας ψηλός κότσος με τα μισά μαλλιά είναι ό,τι πρέπει.

Αλογοουρά

Η αλογοουρά είναι must για κάθε πολυάσχολη γυναίκα, αφού ούτε τα λαδωμένα μαλλιά φαίνονται, ούτε τα ταλαιπωρημένα. Για πιο ιδιαίτερο στυλ πρόσθεσε και μια στέκα  

Μαλλιά στο πλάι

Τα μαλλιά στο πλάι χαρίζουν στυλ και όγκο. Θα δείχνεις ανανεωμένη χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Μαλλιά με όγκο και κορδέλα

Η κορδέλα είναι τέλεια για τη γυναίκα που δε θέλει να σπαταλάει χρόνο στο τι θα κάνει αν τα μαλλιά της είναι άλουστα μια δυο μέρες και έχουν χάσει τον όγκο τους. Ξύσε τα μαλλιά σου επάνω και φόρεσε την κορδέλα ή τη στέκα σου.

Πλάγιος κότσος

Ο πλάγιος κότσος είναι από τις πιο κομψές επιλογές για μια πολυάσχολη γυναίκα, καθώς δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και θα είσαι πάντα καλοχτενισμένη όπου και αν πας.

Αυτές οι επιλογές είναι τέλειες για χτενίσματα για πολυάσχολες μαμάδες, αφού δε χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο ούτε κόπο για να τα κάνεις. Επιπρόσθετα, θα είσαι πάντα καλοχτενισμένη και κομψή σε κάθε σου έξοδο.

Πηγή: www.ediva.gr