26 καθημερινά και βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Έχεις κοντά μαλλιά και έχεις βαρεθεί να μην μπορείς να κάνεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα; Σε έχει κουράσει να τα βλέπεις να λαδώνουν από τη δεύτερη κιόλας μέρα, επειδή τα βάζεις συνέχεια πίσω από τα αυτιά σου μόλις μακραίνουν λίγο; 

Βρήκαμε απίστευτες προτάσεις στο Pinterest για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Βραδινά χτενίσματα με πλεξούδες για κοντά μαλλιά

Παρ'όλο που τα μαλλιά σου δεν έχουν το ιδανικό μήκος για να αναδείξουν μια πλεξούδα, υπάρχουν πάρα πολλά hairstyles που μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας από πλεξούδα ψαροκόκαλο, μέχρι και κάποια ολλανδική πλεξούδα και να έχεις ένα εντυπωσιακό look για τις βραδινές ή τις επίσημες εξόδους σου.

Όπως βλέπεις, έχεις τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσεις ακόμη κι αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά κοντά ή αν έχεις ξυρισμένα τα πλαϊνά. Το καλό με τα συγκεκριμένα χτενίσματα είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις είτε έχεις κατσαρά είτε ίσια μαλλιά.

Τώρα το μόνο που μένει να αποφασίσεις είναι το αν θέλεις να έχεις κάτω τα μαλλιά σου ή μαζεμένα για να φωτίζεται το πρόσωπό σου! 

Καθημερινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα hairstyles με πλεξούδες που σου δείξαμε προηγουμένως ίσως χρειάζονται και κάποια δεξιοτεχνία, αν φυσικά δε θέλεις να πας σε κάποιο κομμωτήριο και θέλεις να φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά σου, σου βρήκαμε και πολύ πιο εύκολες, αλλά εξίσου όμορφες προτάσεις για τις καθημερινές σου βόλτες.

Μπορείς να δώσεις ένα πιο ρετρό ύφος στο look σου, να υιοθετήσεις ένα wet look ή ακόμη και να κάνεις boxer braids οι οποίες είναι must και για το γυμναστήριο.

Και πάντα να θυμάσαι, ότι ακόμη και το πιο εύκολο χτένισμα να κάνεις, αν το κάνεις σωστά, θα δείχνεις πάντα λαμπερή. Πάρε για παράδειγμα την εικόνα με τον ψηλό κότσο.

Το μόνο που χρειάστηκε είναι καλό ίσιωμα στα μαλλιά και να γίνει όσο πιο ατημέλητος γίνεται ο κότσος.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις και το ποια στυλ ταιριάζουν στο πρόσωπό σου. 

Πηγή: www.ediva.gr