30 κομψά ρούχα για γάμο ή βάφτιση

Μπήκε το φθινόπωρο και αυτή είναι η περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και βαφτίσεις. Λόγω του ότι είναι η μεταβατική περίοδος όμως από το καλοκαίρι στο χειμώνα, είναι λίγο δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα ρούχα, τα οποία φυσικά θα μπορείς να τα φοράς και καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα σε επίσημες περιστάσεις και στις βραδινές σου εξόδους.

Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Η μία εκδοχή είναι να ψάξεις αρκετά σε διάφορα καταστήματα, πράγμα το οποίο είναι χρονοβόρο και η δεύτερη να αφήσεις εμάς να σου βρούμε από φορέματα μέχρι και παντελόνια.

Αν λοιπόν επιλέγεις το δεύτερο, δεν έχεις παρά να δεις στη συνέχεια τα απίστευτα κομμάτια που βρήκαμε για σένα!

Επίσημα φορέματα για την κουμπάρα

Τα animal print, τα δερμάτινα φορέματα, αλλά και τα μεταξένια φορέματα με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες θα φορεθούν πολύ φέτος! Αυτά όμως που δε θα χάσουν ποτέ την αξία τους και θα βρίσκονται πάντα στις πρώτες μας επιλογές για κάθε επίσημη περίσταση, όπως είναι ένα γάμος, είναι τα μακριά φορέματα με δαντέλα ή τούλι.

Ολόσωμες φόρμες για βάφτιση

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα μας. Αν θέλεις να επιλέξεις όμως ένα κομμάτι για κάποια βάφτιση, καλό θα ήταν να μην ψάξεις για πολύ sexy προτάσεις, αλλά για πιο φινετσάτες και ελκυστικές.

Μπλούζες για γάμο

Όσες όμως δεν είναι λάτρεις των φορεμάτων και δεν τους αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες που είναι πιο εφαρμοστές, τουλάχιστον στο επάνω μέρος τους, μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους outfit, ξεκινώντας με την επιλογή μιας πολύ εντυπωσιακής μπλούζας, κατάλληλης για μια καλεσμένη ή την κουμπάρα.

Τα μεταλλικά χρώματα, οι παγιέτες και τα κρουαζέ φορέματα και μπλούζες είναι μια τάση της μόδας που ήδη συναντάμε στις περισσότερες collection γυναικείων ρούχων. 

Χειμερινά παντελόνια για επίσημες περιστάσεις

Τώρα μένει μόνο να επιλέξεις και το παντελόνι που θα φορέσεις με την μπλούζα που σου...έκλεισε το μάτι. Μπορείς να επιλέξεις είτε μια φαρδιά παντελόνα μονόχρωμη ή με ρίγες-οι οποίες ενημερωτικά είναι από τα πιο must prints για φέτος-ή ένα εφαρμοστό, υφασμάτινο παντελόνι.

 

Σε περίπτωση όμως που δεν μπορείς να αποφασίσεις για το πώς να συνδυάσεις αυτές τις μπλούζες με τα παντελόνια, φτιάξαμε για σένα τέσσερις πολύ κομψούς συνδυασμούς για να σε βοηθήσουμε. 

Πηγή: www.ediva.gr