Καλομοίρα: Μίλησε για κρίσεις που πέρασε ο γάμος της


Η Καλομοίρα τις τελευταίες μέρες ταξίδεψε με το σύζυγό της στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Δημήτρη, τον Νίκο και την Αναστασία στις ΗΠΑ, για να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα, μόνο οι δυο τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα στις εννέα μέρες που έμεινε στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "People", όπου μίλησε για την υπέροχη οικογένειά της, αλλά και τις κρίσεις που πέρασε ο γάμος της, ενώ αποκάλυψε ότι προσπαθεί ακόμη να είναι όμορφη και ελκυστική για τον άντρα της.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω το ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν.

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά». 

Η Καλομοίρα εξομολογήθηκε και τις δύσκολες στιγμές στην κοινή της πορεία με τον Γιώργο: «Είχαμε εντάσεις και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Είμαι η χειρότερη εγκυμονούσα στον κόσμο! Οι ορμόνες μου πάνε στο φεγγάρι και τσακώνομαι με όλους γιατί νιώθω σαν αγελάδα, κάνω εμετούς και πονάω. Με λίγα λόγια, είμαι στα χάλια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε δεν έχω ενέργεια, αφήνομαι κάπως εμφανισιακά και πολλές φορές είχε τύχει να έχουμε ένταση με τον Γιώργο για λόγους που δεν είχαν και τόση ουσία, αλλά και πάλι τα βρίσκαμε μέσα σε λίγα λεπτά».

Όσον αφορά το αν βάζει σε δεύτερη μοίρα το σύζυγό της και τη σεξουαλική τους ζωή, η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε: «Πριν που σου είπα ότι παλεύω, εννοούσα πως θέλω να είμαι και σύζυγος και μητέρα και γυναίκα. Προσπαθώ να είμαι ελκυστική και θετική όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον άντρα μου!

Πριν από λίγους μήνες είχαμε πάει για τρεις νύχτες στο Λας Βέγκας. Ουσιαστικά ήταν και το πρώτο μας ταξίδι χωρίς τα παιδιά. Σε εκείνο το ταξίδι ήθελα να νιώθω γυναίκα και να τον φλερτάρω συνεχώς. Να ντύνομαι όπως του αρέσει. Ακόμα και οι πιτζάμες μου θέλω να του αρέσουν», εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό, γελώντας.

Πηγή: www.govastileto.gr