Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει για τις δυσκολίες της τέταρτης κύησης

Τον αγαπημένο της διαιτολόγο φιλοξένησε στην εκπομπή της το πρωί της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη. Ο Τάσος Παπαλαζάρου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Ελένη, δίνοντας συμβουλές στους τηλεθεατές της παρουσιάστριας για ένα σωστό και αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής.

Με αφορμή τη συζήτησή τους, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στο σώμα της κατά διαστήματα, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να χάσει τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης της.

«Έχω γίνει πια τόσο εξπρέρ στο να καταλαβαίνω το κορμί μου, χωρίς να σκέφτομαι πόσο πολύ έχω φάει τον τελευταίο καιρό ή αν δεν έχω φάει πολύ καλά.

Το καταλαβαίνω με το που σηκώνομαι το πρωί και κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Μόλις πλένω το πρόσωπό μου καταλαβαίνω σε τι φάση είμαι. Λέω "έχεις λίγο ξεφύγει" ή πήρες τον δρόμο τον κακό". Ο "κακός ο δρόμος" για εμένα έχει να κάνει και με τα παραπάνω κιλά και με τα παρακάτω. Θέλω μια κατάσταση καλή...

Ξέρω ότι στο μυαλό σας έχει μείνει ότι έχω μια συγκεκριμένη εικόνα. Εγώ όμως που ξέρω το κορμάκι μου το ωραίο, άσχετα που με βοηθάει ο σωματότυπός μου, ξέρω πότε παχαίνω και πότε όχι.

Οπότε τώρα δεν με λες να με λυπάσαι, ίσα ίσα... Στην τέταρτη εγκυμοσύνη ζορίστηκα στο να χάσω τα κιλά όσο καμία άλλη. Τις άλλες δεν τις καταλάβαινα, γινόταν με μαγικό τρόπο. Αυτή με πέθανε...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Πηγή: www.govastileto.gr