Άγνωστες λεπτομέρειες για τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς

Για το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει χυθεί άπειρο μελάνι. Υπάρχουν όμως και κάποιος λεπτομέρειες οι οποίες δεν είναι και τόσο γνωστές.

Ποιος πληρώνει: Η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για την τελετή, δηλαδή την εκκλησία, τα λουλούδια, τη μουσική και τη δεξίωση. Η Meghan θα πληρώσει για το φόρεμα της αλλά την ασφάλεια θα την πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος. 

Η δεξίωση: Αν και στο γάμο έχουν κληθεί πάνω από 400 άτομα, μόλις 200 από αυτά έχουν κληθεί να παραβρεθούν στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, δηλαδή ο μπαμπάς του Harry στο Φρόγκμορ Χάους, ένα από τα πολλά σπίτια της βασιλικής οικογένειας στην αγγλική εξοχή.

Η μουσική: Οι φήμες το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι εκεί για να τραγουδήσουν στην σημαντικότερη ημέρα του Harry και της Meghan.

Τα σενάρια πήραν πραγματικά φωτιά όταν ο Έλτον Τζον, στενός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακύρωσε δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Πάντως, έντονα ακούγεται και το όνομα των Spice Girls που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα του Harry κατά την εφηβεία του.

Πηγή: www.govastileto.gr