16 μοναδικά παλτό για το χειμώνα


Είμαστε και επίσημα στην καρδιά του χειμώνα και τα γυναικεία παλτό αποτελούν ένα ρούχο που όλες μας θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας. Μας χαρίζουν άνεση και κομψότητα και παράλληλα μας κρατάνε πάντα ζεστές.

Είτε επιλέξεις ένα μοντέρνο παλτό με ζώνη ή κουκούλα, είτε ένα με πιο κλασικό ύφος, να είσαι σίγουρη πως να γίνει το αγαπημένο σου ρούχο για αυτό το χειμώνα, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου έξοδο.

Τα καλύτερα γυναικεία παλτό για το χειμώνα

Παλτό με ζώνη

Το παλτό με ζώνη, είναι τάση για φέτος και προσφέρει άπλετη κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Φόρεσε το είτε με το αγαπημένο σου υφασμάτινο παντελόνι ή τζιν, είτε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και θα σε συνοδέψει με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ένα πολύ όμορφο παλτό σε γλυκό χρωματισμό που θα λατρέψεις. Άνετο και ευκολοφόρετο θα σε συνοδέψει στις εξόδους σου από το πρωί έως το βράδυ. 

Ζεστό και εξαιρετικά κομψό αυτό το παλτό σε γλυκό καφέ χρώμα, είναι μοναδικό και ιδαίτερα μοντέρνο. Ακόμη, η γούνα του προσθέτει μοναδική φινέτσα.

Το μαύρο χρώμα είναι από τις αγαπημένες αποχρώσεις στα γυναικεία παλτό. Θα σου χαρίσει άνεση και θα μπορείς να το φορέσεις με πολλά διαφορετικά στυλ. Επιπλέον, η γούνα του δίνει μια κλασική νότα που σίγουρα θα ερωτευτείς. 

Αυτό το υπέροχο γκρι παλτό, διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες στα μανίκια και τη ζώνη του. Είναι εκκεντρικό και παράλληλα εξαιρετικά μοντέρνο. 

Παλτό με κουκούλα

Τα παλτό με κουκούλα, είναι από τα πιο μοντέρνα παλτό για φέτος. Φοριούνται τόσο με sneakers όσο και με μπότες και θα σου χαρίσουν άνεση και μοναδικό στυλ.

Υπέροχο κοντό παλτό σε γλυκό μπεζ χρωματισμό, με κουκούλα. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και χαρίζει μοντέρνο στυλ. 

Το γκρι είναι ένα διαχρονικό χρώμα που ταιριάζει τέλεια σε όλες τις γυναίκες. Η μόδα για φέτος προστάζει over sized παλτό όπως αυτό και η κουκούλα είναι ένα plus που θα σου δώσει πιο μοντέρνο look. 

Υπέροχο γυναικείο παλτό με ξύλινα κουμπιά που θα σε συντροφέψει απ΄το πρωί έως το βράδυ. Η κουκούλα του δίνει μια ανέμελη πινελιά που θα λατρέψεις. 

Ένα υπέροχο παλτό με καρό σχέδια που είναι εξαιρετικά κομψό και ευκολοφόρετο. Η κουκούλα χαρίζει στο ρούχο και το κάνει πιο casual.

Κλασική γραμμή σε παλτό

Το διαχρονικό αυτό γυναικείο παλτό σε κλασική γραμμή, προτιμάται από όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας γιατί είναι απίστευτα φινετσάτο και παράλληλα ζεστό. Επίλεξε ένα χρωματισμό που αγαπάς και ταιριάζει με πολλά ρούχα και σίγουρα θα είναι από τα κομμάτια στην ντουλάπα σου, που θα φοράς για χρόνια.  

Ένα υπέροχο παλτό σε κλασική γραμμή που θα σου χαρίσει άνεση και φινετσάτο look. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για να σε συντροφέψει επάξια σε κάθε σου έξοδο. 

Ένα πανέμορφο γυναικείο παλτό με γούνινη υφή που εντυπωσιάζει και σε ζεσταίνει. Το χρώμα του είναι απαλό και συνδυάζεται άψογα με όλα τα ρούχα. 

Αυτό το παλτό είναι κόσμημα, αφού θα τονίσει την προσωπικότητά σου με τα υπέροχα σχέδια και θα σου δώσει απίστευτη γοητεία με την υπέροχη γούνα του.

Από τα πιο κλασικά και πολυφορεμένα, το μαύρο παλτό θα γίνει το αγαπημένο σου χειμωνιάτικο ρούχο. Συνδυάζεται άψογα με όλα τα στυλ και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. 

Ημίπαλτο

Το ημίπαλτο προτιμάται από γυναίκες με πιο μοντέρνο στυλ και νεανική διάθεση, αφού μπορεί να φορεθεί και ως καθημερινό μπουφάν. Θα σου χαρίσει κομψότητα παράλληλα με άνεση και εκκεντρική διάθεση. Διάλεξε ένα πρωτότυπο χρώμα ή σχέδιο που θα τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης για πιο ιδιαίτερο και μοναδικό look.

Το ροζ θα φορεθεί πολύ φέτος και είναι ιδανική επιλογή για αν ξεχωρίζεις σε κάθε σου έξοδο. Αυτό το ημίπαλτο είναι ζεστό και εξαιρετικά άνετο.

Ένα κόκκινο παλτό αποτελεί την επιτομή της θηλυκότητας. Επίλεξε το και σίγουρα θα σε κερδίσει με τη φωτεινότητα και την κομψότητα που αποπνέει. 

Από τους πιο όμορφους και πρωτότυπους χρωματισμούς, αυτό το ημίπαλτο σε κοραλί χρώμα είναι για τολμηρές γυναίκες που αγαπούν τις ζωντανές αποχρώσεις. 

Ένα διαχρονικό και κομψό κομμάτι αυτό το μπλε μαύρο ημίπαλτο θα είναι από τα ρούχα στην ντουλάπα σου που θα φορεθεί πιο πολύ κάθε χειμώνα που ακολουθεί.

Διάλεξε αυτό το παλτό που σε αντιπροσωπεύει και χάρισε στον εαυτό σου ένα διαχρονικό ρούχο που θα φοριέται με άνεση και κομψότητα σε κάθε σου έξοδο. 

Πηγή: www.ediva.gr