20 κότσοι εμπνευσμένοι από το μπαλέτο

Καμία γυναίκα δεν αντιστέκεται σε ένα όμορφο χτένισμα, πόσο μάλλον σε ένα περιποιημένο σινιόν. 

Επιπλέον, πάντα θαυμάζεις μια γυναίκα που έχει περιποιημένα μαλλιά πόσο μάλλον έναν εντυπωσιακό κότσο. Το θέμα μας για σήμερα, λοιπόν, είναι υπέροχοι κότσοι εμπνευσμένοι από τις μπαλαρίνες. Οι ιδέες και οι προτάσεις είναι πολλές. Εάν τα χέρια σου πιάνουν και λίγο με τις περίεργες πλεξούδες μπορείς να τις δοκιμάσεις όλες- ή έστω και να προσπαθήσεις!

Ιδέες για σινιόν από το μπαλέτο



















Εννοείται πως οι πλεξούδες σε συνδυασμό με έναν ψηλό ή χαμηλό κότσο, είναι από τις τοπ επιλογές. Αυτό γιατί οι πλεξούδες "σπάνε" τη μονοτονία από το κλασικό πιασμένο ψηλά μαλλί σε ένα bun. Όχι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό το στιλ, απλά είναι πιο αυστηρό και θα το σύστηνα για πιο επίσημες καταστάσεις. Για πιο girly εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις να κάνεις τον απλό κότσο και να προσθέσεις μια κορδέλα περιμετρικά.

 

















Το μπαλέτο από ότι καταλαβαίνεις έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλα τα ιδιαίτερα ψηλά πιασίματα στα μαλλιά που μας ξετρελαίνουν! Για αυτό τόλμησε με και πειραματίσου με το τι σου ταιριάζει περισσότερο.

Το messy bun είναι από τα πιο αγαπημένα, καθημερινά στιλ που μπορείς να επιλέξεις. Αν όμως σου αρέσει και προτιμάς κάτι πιο "συμμαζεμένο" μπορείς να επιλέξεις το σινιόν που είναι όλο πλεξούδα και δένει χαμηλά κάτω στον σβέρκο. Αν θες πάλι να τονίσεις και να δηλώσεις την φρεσκάδα σου και τα νιάτα δοκίμασε ολλανδικά πλεξουδάκια που να καταλήγουν σε έναν χαμηλό κότσο.

Πηγή: www.ediva.gr