Πώς είναι κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό. Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικά γούστα και φυσικά κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό στο κρεβάτι. Αναρωτιέσαι πώς είναι κάθε ζώδιο στο κρεβάτι; Αν όχι για το κάθε ζώδιο, σίγουρα έχεις μια μικρή απορία για το δικό σου, ακόμα και αν δεν πιστεύεις στα ζώδια.

Παρακάτω θα δεις πως κάνει sex το κάθε ζώδιο. Για άλλα βασικό στοιχείο είναι το πάθος, άλλα είναι fan των προκαταρκτικών και αλλά των παιχνιδιών. Χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε πως είναι κάθε ζώδιο στο κρεβάτι! 

Κριός

Άγρια θηλυκά οι Κριοί με δυναμισμό ακόμα και στο κρεβάτι. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Τα καuτά φιλιά και χάδια είναι ο καλύτερος τρόπος για τη ρίξεις στο κρεβάτι. Ταμπεραμέντο, λίμπιντο και διάθεση στα ύψη. Η γυναίκα Κριός είναι το sex που θα βγάλεις όλη σου την ένταση και θα το ευχαριστηθείς.

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος απολαμβάνει το καλό κρεβάτι. Ακόμα και αν στην αρχή δεν της αρέσει τόσο, θα βάλει τα δυνατά της για να ικανοποιηθεί πλήρως τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της. Ευαίσθητο σημείο ο λαιμός και η γεμάτη κοιλιά. Για τους Ταύρους το φαγητό είναι αφροδισιακό. Ένα καλό γεύμα, θα οδηγήσει σε ένα ακόμα καλύτερο κρεβάτι!

Δίδυμος


Οι Δίδυμοι σα γνωστό διπολικό ζώδιο αρέσκονται σε παιχνίδια κυριαρχίας. Παίζουν όλους τους ρόλους! Απολαμβάνουν να είναι κυρίαρχοι, αλλά απολαμβάνουν εξίσου να είναι και οι υποτακτικοί. Μια γυναίκα Δίδυμος θα κάνει το κρεβάτι σου να μοιάζει σαν ταινία μόνο για ενήλικες και πίστεψέ με θα σου αρέσει. Ταυτόχρονα, μπορεί να ζήσεις και τη ρομαντική γεμάτη αναστολές γυναίκα Δίδυμο, που θα κάνει το sex τρυφερό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορεί να μη φημίζονται για τη συχνότητα που επιδίδονται στην συγκεκριμένη δραστηριότητα, όμως όταν το κάνουν, το κάνουν καλά! Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει ακριβώς τι θέλει στο κρεβάτι, πως το θέλει και πως να το ζητήσει. Λατρεύει ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί και αδύναμο σημείο της είναι το στήθος!

Λέων

Η γυναίκα Λέων δε θα σταματήσει το sex μέχρι να φτάσει σε oργασμό! Θέλει να φτάνει πάντα στην κορύφωση και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να φτάσει σε εκείνο το σημείο. Είναι άκρως ευρηματική από ότι καταλαβαίνεις και δε θα ησυχάσει μέχρι τα πόδια της να τρέμουν από ευχαρίστηση!

Παρθένος

Παρθένος σημαίνει ότι τα πάντα πρέπει να γίνονται στην εντέλεια. Δεν αποτελεί εξαίρεση το sex. Όχι δεν είναι τόσο τρομακτικό, όσο ακούγεται. Γιατί; Γιατί η γυναίκα Παρθένος είναι ικανή να δοκιμάσεις όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα και κάτι παραπάνω προκειμένου να κάνει το τέλειο sex. Από ότι καταλαβαίνεις το κρεβάτι της γυναίκας Παρθένου δεν είναι ποτέ βαρετό!

Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν τον έρωτα. Το υπέροχο, γεμάτο συναισθήματα, αργό sex. Η γυναίκα Ζυγός δίνει όλο της το είναι και την αγάπη όταν κάνει έρωτα, προσφέροντάς σου από τις πιο γλυκές και ρομαντικές εμπειρίες στο κρεβάτι. Πέρα, όμως, από το ρομαντισμό, οι Ζυγοί λατρεύουν να τους μιλάς για της φαντασιώσεις σου. Πίστεψε με θα βρουν τον τρόπο να σε ικανοποιήσουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι master του σεξ. Η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και το κρεβάτι της είναι απίθανο. Είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο και λατρεύουν όσο τίποτα άλλο το στοματικό σεξ. Αν θες να απολαύσεις μια εκρηκτική εμπειρία στο κρεβάτι, τότε χρειάζεσαι μια Σκορπίνα.

Τοξότης

Ο Τοξότης διασκεδάζει το sex. Οι γυναίκες Τοξότες θα τα δώσουν όλα στο κρεβάτι και τους αρέσει να πειραματίζονται. Ειδικά άμα χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα τότε το κρεβάτι αποκτάει νέο ενδιαφέρον. Έρωτας και παιχνίδι κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για μια Τοξοτίνα.

Αιγόκερως

Γιατί γυναίκα Αιγόκερω δεν υπάρχει στοπ. Μπορεί να κάνεις sex όλο το βράδυ συνεχόμενα. Ειδικά όταν είναι σε σχέση θα κάνει τα πάντα για να αφήσει ικανοποιημένο το σύντροφό της. Το κρεβάτι της είναι το μεγαλύτερο της όπλο και με αυτό μπορεί να τουμπάρει τους πάντες.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι γνωστό ότι θέλει να δοκιμάσει οποιαδήποτε στάση υπάρχει. Απολαμβάνει όσο τίποτα το sex και απ' ότι καταλαβαίνεις η φαντασία δεν έχει όρια. Τέλος για έναν Υδροχόο το sex είναι ελευθερία γι' αυτό ποτέ στο κρεβάτι δε θα υπάρχει μονοτονία. Ο Υδροχόος σπάει κάθε ταμπού και είναι για καλό σκοπό!

Ιχθύς

Γυναίκα Ιχθύς είναι φαν του έρωτα. Ρομαντική κι ευαίσθητη ψυχή και πραγματικά μόνο με ένα άγγιγμα να είναι αρκετό. Αρκείται με τα λίγα στο κρεβάτι, Παρόλα αυτά όμως περιμένει το 100% σε απόδοση και ευχαρίστηση. Απολαμβάνει όσο τίποτα ένα αισθησιακό μασάζ είναι η κατάλληλη αρχή για ένα παθιασμένο κρεβάτι.

Πηγή: www.ediva.gr