6 λάθη μόδας που πρέπει να αποφύγεις



Αν ψάχνεις fashion tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις μια καλύτερη εμφάνιση, μπορείς να δεις παρακάτω τι πρέπει να αποφύγεις!

 

Λάθη μόδας 


Επιλέγεις χαριτωμένα, αλλά άβολα ρούχα



Κάθε εποχή αλλάζει η μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθείς πάση θυσία. Το ιδανικό για να δείχνεις πάντα κομψή και εντυπωσιακή είναι να επιλέγεις ρούχα και παπούτσια με τα οποία νιώθεις άνετη όταν τα φοράς. Το μεγαλύτερος λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις πιο στενά παπούτσια από ότι θα έπρεπε, μιας και δεν θα μπορείς να τα περπατήσεις πολύ άνετα και αυτό θα χαλάσει αυτομάτως όλη σου την εικόνα.


Αγοράζεις κομμάτια που δεν είναι
αυτό που έψαχνες



Το ότι βρίσκεις στις εκπτώσεις κομμάτια σε πολύ καλές τιμές δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πρέπει να τα αγοράσεις αν δεν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μπορεί να λατρεύεις μια συγκεκριμένη μάρκα αλλά δεν είναι όλα τις τα προϊόντα σχεδιασμένα για σένα. Οπότε μην παίρνεις φορέματα που σου κάνουν στο περίπου, υπολογίζοντας ότι θα χάσεις και μερικά κιλάκια για να τα φορέσεις.


Όλες ξέρουμε ότι κατά 90% δεν θα συμβεί αυτό και θα καταλήξουν κλεισμένα στην ντουλάπα σου ή ακόμη χειρότερα θα τα φορέσεις ελπίζοντας να μην φαίνονται και τόσο άσχημα επειδή είναι κολλητά επάνω σου. Πριν βγεις για ψώνια θα ήταν καλό να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να αγοράσεις και να μην επηρεάζεσαι από τις χαμηλές τιμές άλλων προϊόντων.


Δεν προσέχεις τι φοράς στη δουλειά σου



Δεν θα πρέπει να φοράς στη δουλειά σου τα casual ρούχα που βάζεις για να βγεις με τις φίλες σου για έναν πρωινό καφέ, αλλά ούτε και να σημαιοστολίζεσαι λες και θα πας στα μπουζούκια. Ανάλογα με την δουλεια που κάνεις υπάρχει και ένας συγκεκριμένος κώδικας ντυσίματος. Καλό θα ήταν να πάρεις παράδειγμα από τους συναδέλφους σου για να ξέρεις πως να ντυθείς.


Δε φροντίζεις αρκετά τα ρούχα σου



Τα δερμάτινα ρούχα για παράδειγμα θέλουν αρκετή περιποίηση για να μην αρχίσουν να "σπάνε" και να κάνουν γραμμές. Φρόντισε λοιπόν να τα καθαρίσεις και να τα στεγνώνεις καλά, αλλά και να τα τακτοποιείς στην ντουλάπα σου με σωστό τρόπο, ώστε να μην είναι όλα το ένα επάνω στο άλλο.


Όσο πιο καλή εφαρμογή έχουν επάνω σου τόση λιγότερη περιποίηση θα χρειάζονται για να μην σακουλιάσουν και ξεχιλώσουν.


Προσπαθείς να συνδυάσεις πολλά trends



Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέγεις ένα trend σε κάθε σου ντύσιμο, για να μην καταλήξεις να μοιάζεις με λατέρνα. Ο λόγος που υπάρχουν τόσες τάσεις δεν είναι για να τις συνδυάζεις όλες μαζί, αλλά για να μπορείς να έχεις πάντα ένα in fashion look χωρίς να χρειαστεί να κάνεις υπερβολές.


Οπότε μην σκεφτείς να φορέσεις μπλούζα με δαντέλα, με δερμάτινο παντελόνι, τσάντα με κρόσσια και μυτερά παπούτσια γιατί το έχασες το παιχνίδι!


Φοράς πολλά sexy κομμάτια μαζί



Κάθε φορά θα πρέπει να εστιάζεις σε ένα σημείο του σώματός σου και όχι να προσπαθείς να κάνεις μία sexy εμφάνιση τονίζοντας τα πάντα. Ή θα φορέσεις μια mini φούστα, ή φούστα με σκίσιμο και ψηλοτάκουνα παπούτσια για να αναδείξεις τα πόδια σου ή θα φορέσεις ένα crop top ή μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ για να τονίσεις το επάνω μέρος του σώματος σου. Ποτέ -και όταν λέω ποτέ εννοώ ποτέ- δεν θα πρέπει να τα φοράς όλα μαζί! 


Πηγή: www.ediva.gr