Τίτλοι τέλους για την κυτταρίτιδα

Έχει χαρακτηριστεί σαν τη μεγαλύτερη απειλή στο σώμα των γυναικών και είναι αλήθεια.

Εντοπίζεται σε 9 στις 10 Ελληνίδες, ανεξάρτητα από το βάρος τους και εντείνεται σημαντικά από τον τρόπο ζωής μας.

Δυστυχώς η κυτταρίτιδα θεωρείται δυσεπίλυτο πρόβλημα. Λύση... όμως έρχεται, τονίζει η Δερματολόγος Μαρία Μαυρίδου και ακούει στο όνομα Swiss Cellvibe.

Ποια είναι η νέα τεχνολογία κατά της κυτταρίτιδας;

Το Swiss Cellvile, είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος που καταπολεμά την κυτταρίτιδα με την τεχνολογία των ακουστικών κυμάτων και αξίζει να τονίσουμε ότι έχει πίσω της 10ετή κλινική έρευνα. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία της ελβετικής εταιρείας EMS και δίνει ορατά αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα μετά από 8 συνεδρίες των 30 λεπτών.

Τι είναι το ακουστικό κύμα;

Πρόκειται για μία παλμική πίεση που δημιουργείται με τη βοήθεια του εξαρτήματος χειρός και διαβιβάζεται μέσω του δέρματος. Το σχήμα του ακουστικού κύματος διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να επάγει θετική βιολογική δράση στο ανθρώπινο σώμα και να μειώνει τη κυτταρίτιδα.

Πώς λειτουργεί στο δέρμα;

Η συσκευή δημιουργεί ριπές πεπιεσμένου αέρα, οι οποίες κινούν με μεγάλη ταχύτητα ένα έμβολο. Η κινητική αυτή ενέργεια του εμβόλου, μέσω της κεφαλής της συσκευής, μετατρέπεται σε ακουστική και μεταβιβάζεται στη συνέχεια στους ιστούς, μέσω ενός ειδικού τζελ που ευνοεί τη διάδοση των κυμάτων.

Μέα από αυτή τη διαδικασία, διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ανταλλαγή λιπιδίων του αίματος, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιεί τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, δημιουργώντας νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύει το συνδετικό ιστό.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι με αυτή τη θεραπεία δεν αντιμετωπίζεται μόνο η κυτταρίτιδα, αλλά βελτιώνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα έχουμε μείωση στη περιφέρεια των μηρών περίπου 2%.

Πού απευθύνεται η θεραπεία;

Σε γυναίκες που ζητούν αποτελεσματικό τρόπο ελέγχου της κυτταρίτιδας από βαθμό 1-3 που να μην περιλαμβάνει τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών ή επεμβατικών μεθόδων και να μη χρειάζεται περίοδος αποθεραπείας.

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται η εφαρμογή;

Όπου υπάρχει κυτταρίτιδα, όπως στους μηρούς, στους γλουτούς και τα ψωμάκια, κοντά στα γόνατα και στα μπράτσα.

Υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις;

Όταν πραγματοποιείται σωστά η θεραπεία με το swiss cellvibe, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες. Τις πρώτες μόνο ώρες μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει κοκκίνισμα στο δέρμα ή μικροσκοπικά κόκκινα ή καφέ σημάδια ή ακόμη και μούδιασμα του δέρματος στη περιοχή που έγινε η εφαρμογή.

Μπορούμε να πούμε ότι είναι μία θεραπεία που μπορούν να ακολουθήσουν όλοι;

Φυσικά ναι, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις στις έγκυες, στις γυναίκες που έχουν κιρσούς, λαμβάνουν αντιπηκτική θεραπεία, κάνουν τοπικές εγχύσεις κορτιζόνης ή έχουν ιστούς με αιματώματα.

Πηγή: www.lifeguide.gr