Τα οφέλη της μουσικής στα μωρά

Στο σημερινό βίντεο παρατίθενται τα οφέλη που αποκομίζουν τα μωρά από τη συχνή έκθεσή τους σε ποιοτική μουσική, σύμφωνα με τον Raimond Lap. 

Ο επί σειρά ετών συνθέτης και βέβαια πατέρας δημιούργησε δικής του έμπνευσης μουσική με αφορμή τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, πεπεισμένος ότι μια μίξη κλασικής και μοντέρνας μουσικής θα είχαν ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού και τη γενικότερη πνευματική εξέλιξή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τέσσερα παιδιά του είχαν φοβερές επιδόσεις στο σχολείο και αυτό το αποδίδει στην ευεργετική επίδραση της ποιοτικής μουσικής που εκείνος δημιούργησε.

Δείτε την υπόλοιπη ιστορία:

Ο Raimond Lap το πήγε ένα βήμα παρακάτω και έβγαλε το πρώτο του cd με μουσική για μωρά, το οποίο πούλησε αρκετά εκαντοντάδες αντίτυπα.

Με βάση τις αντιδράσεις των γονέων των οποίων έγινε αποδέκτης, η μουσική του είχε ευεργετικές επιπτώσεις σε εκατοντάδες μωρά, πιστοποιώντας την αντίληψή του για τα πολλαπλά οφέλη της. 

Άρα λοιπόν είναι ευχής έργον να βάζετε κατάλληλη μουσική στο μωρό σας, το οποίο εκτός από το ότι θα χαλαρώσει, θα βοηθηθεί μακροπρόθεσμα σε κάποιο βαθμό σε πνευματικό επίπεδο.